18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kunne du tænke dig at poste spilforslag på SpilXperten.com?

Odds www.spilxperten.comSom de fleste faste brugere af SpilXperten.com nok ved, har vi to paneler her på siden. Der er et for de garvede eksperter – ekspertpanelet – som over længere tid har vist deres værd, og så har vi boblerpanelet til spirende bettingtalenter. Sidstnævnte panel er for folk med interesse for odds, og som gerne vil prøve sig af hvad angår at skrive analyser og anbefale spilforslag til SpilXpertens andre brugere. Det er dette panel, vi nu åbner op for tilmeldinger til frem mod VM-slutrunden i Sydafrika, som skydes i gang d. 11. juni.

Vi søger nemlig nye sports- og oddsinteresserede folk til vores boblerpanel. Som bobler kommer du til at poste spilforslag i boblerpanelet, som andre brugere vil kunne læse her på siden og abonnere på via sms. Dermed har du altså mulighed for at dele din viden med andre og ligesindede brugere, der forsøger at slå bookmakerne i det lange løb. Beviser du, at du mestrer denne disciplin, har du også mulighed for at blive rykket op i ekspertpanelet.

I boblerpanelet er der plads til alle sportsgrene. Hvad end du kun interesserer dig for Champions League-fodbold eller cricket, har du chancen for at få en plads i boblerpanelet, så længe der er mulighed for at spille på de forskellige objekter, som du poster.

For at blive bobler kræver det dog også, at du har en vis indsigt i gamblingens univers. Således er det en stor fordel at have kendskab til procentvurderinger af kampe og ikke mindst brugen af units. Først og fremmest er det dog en forudsætning, at man ved noget om den eller de udvalgte sportsgrene, så de gode væddemål kan opstøves.

Hvis du har fået mod på at blive bobler hos SpilXperten.com eller høre mere skal du sende os en mail på mail@spilxperten.com med nogle linjer om dig selv og en analyse af en aktuel sportsbegivenhed. Har du spørgsmål generelt til tjansen som bobler, er du mere end velkommen til at kontakte os på den samme mailadresse.

Skriv et svar