18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kom til Summer Racing på Klampenborg Galopbane

Klampenborg Galopbane - Gentlemen's Day


Sommerfest på Klampenborg Galopbane. Skal du med?

Nu begynder det at være festligt! Det er blevet juni, solen kigger frem og der er udsigt til rosé og galopløb på et af Danmarks mest ikoniske venues for hestesport: Klampenborg Galopbane.

Lørdag d. 15. juni fra kl. 12:45 åbner dørene for Summer Racing på Klampenborgvej 52, og du kan glæde dig til en dag med spændende væddeløb og fortrinlig forplejning.

5 hurtige om Summer Racing d. 15. juni

 • Hvornår
  Lørdag d. 15. juni fra kl. 12:45
 • Hvor
  Klampenborg Galopbane (Klampenborgvej 52, Klampenborg)
 • Forplejning
  Topklasse. Du må dog også godt selv medbringe mad
 • Til de små
  Ponyridning, legeplads, hoppeborg
 • Billetpris
  Voksenbillet: 110 kr.
  4-17 år: 60 kr.

En dag på galopbanen

Galopsporten er ikke bare den ældste sportsgren inden for hestevæddeløb. Det er også den med afstand hurtigste. 

Hestene er fremavlet, finpudset og trænet, så de når en hastighed på helt op til 65 kilometer i timen.

Det er meget imponerende, når hestene kommer gungrende forbi på opløbsstrækningen, hvor du står med dit program og streg under dine udvalgte favoritter. 

I skovens dybe stille ro … er der stærkt wifi-signal

I udkanten af Dyrehaven i København gemmer Klampenborg Galopbane sig. Eller; den gemmer sig ikke. Den troner smukt i de fantastiske omgivelser. 

Det er ikke længere muligt at spille i boder på banen, så nu foregår alt spil elektronisk. Å nej, tænker du måske, mit signal er ikke så stærkt i skoven.

Frygt ej, for der er nemlig installeret bomstærkt og hurtigt wifi på Klampenborg Galopbane, så du altid kan finde de rigtige spil og få smidt en skilling af sted før løbsstart på din udvalgte hest og jockey. 

Holder du mest af galopløb om lørdagen?

Programmet på Klampenborg Galopbane i juni byder på to gange Friday Night Racing, hvor der ofte er virksomhedsarrangementer og sommerfester. 

Det betyder fest og farver og højt humør med en masse mennesker, der måske ikke er så vant til galopbanen. 

Passer fredage dig mindre godt, kan du sætte et stort kryds i kalenderen ud for lørdag den 15. juni, hvor der er Summer Racing.

Du kan komme ind allerede fra klokken 12:45, og så er det ellers med at finde de bedste pladser, så du kan få tanket op med energi enten fra spisestederne eller fra den medbragte picnickurv.

Du kan næsten alt på galopbanen

Du kan få rosé. 

Du kan booke bord på restauranterne. 

Du kan få et stort grin og opsnuse staldtips. 

Du kan spille på heste. 

Men du kan ikke blive kåret til årets bedst klædte gentleman, for den pris er allerede uddelt i 2024, så det må du vente til næste sæsons Gentlemen’s Championship Day.

Men bortset fra det kan du næsten alt på Klampenborg Galopbane, når der er Summer Racing lørdag den 15. juni. Vil du være med? Du er velkommen.

Spil på galop hos bet25

Har du endnu ikke prøvet at spille på galop og hestesport i det hele taget? Bare rolig, det er slet ikke så svært.

Blandt de mest populære spilformer for nye spillere er Vinder (hesten skal vinde løbet, før du får gevinst) og Plads (hesten skal ende i top3, før du får gevinst). Har du spillet på Plads, er det ligegyldigt for oddset, om din valgte hest bliver nr. 1, 2 eller 3.

Se også bet25s spilvarianter på heste.

Galopløb i Klampenborg

Bemærk: Når du spiller på galop, er der traditionelt flydende odds. Oddsets størrelse afhænger af, hvor mange penge, der er sat på hver enkelt hest i løbet, når alle har spillet. Derfor ændrer odds sig indtil løbets start.

Tjek også bet25 spilguide til heste, hvis du gerne vil være ekstra godt klædt på.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen bringes i samarbejde med bet25.

5 hurtige om Summer Racing d. 15. juni

 • Hvornår
  Lørdag d. 15. juni fra kl. 12:45
 • Hvor
  Klampenborg Galopbane (Klampenborgvej 52, Klampenborg)
 • Forplejning
  Topklasse. Du må dog også godt selv medbringe mad
 • Til de små
  Ponyridning, legeplads, hoppeborg
 • Billetpris
  Voksenbillet: 110 kr.
  4-17 år: 60 kr.

Skriv første kommentar

Skriv et svar