18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Klitgaart er brandvarm

Bolden ruller igen i de danske fodboldrækker, og det samme gør klitgaarts brandvarme spilforslag. I august er det således blevet til 16 af slagsen, som alle er kommet fra de lavere rækker i Danmark samt kvindefodbold, og blot tre af disse er skudt forbi målet.

Væddemålene ligger normalt med et odds omkring de 2, men den skarpe ekspert har også fanget bookmakerne på det forkerte ben ved lejligheder, hvor oddset har været endnu saftigere, hvilket blandt andet skete, da Ikast slog Holstebro til odds 3,9.

Klitgaart har investeret i alt 39 units, og havde du fulgt disse satser og sat 100 kr. per unit, så ville du nu stå med 7116 kr. i hånden efter en indsats på 3900 kr., hvilket må siges at være et rigtig flot afkast for en enkelt måned.

Det er dog ikke kun klitgaart, som gør det godt. Tidligere på sommeren krydsede golfeksperten Fredarn nemlig noget af en milepæl, da han leverede sit spil nummer 1000. Siden da er det blevet til 59 spil, ligesom turneringen Barclays Classic også er dækket massivt af golfeksperten i øjeblikket. På trods af den høje frekvens af spil, holder Fredarn en tilbagebetalingsprocent lige i underkanten af 106.

Af knap så positive begivenheder kan dansk fodbolds problemer i europæisk sammenhæng nævnes, men mottoet ”den enes død, den andens brød” levede Sputnik1 i den grad op til, da han lurede et FCK-exit i Champions League-kvalifikationen hos Danske Spil til odds 3,6.

Hold desuden øje med vores forum, hvor der løbende postes spil fra både eksperter og brugere, hvor Leandinho blandt andet er tilbage på banen. Samtidig kan du give din egen mening til kende, og hjælpe os med at slå bookmakerne.

Opret forumbruger HER.

Skriv et svar