18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Klitgaart brandvarm på bandytips

Odds bandy www.spilxperten.comKender du heller ikke meget til den populære sport i Sverige med den lille rødlige bold på is? I så fald bør du måske overveje at åbne øjnene for den nu, da SpilXpertens ‘klitgaart’ for alvor har fundet skarpheden frem til den nye sæson.

Eksperten ‘klitgaart’ har sine ekspertiser inden for dansk divisionsfodbold og svensk bandy, hvilket næppe er i de fleste tipperes søgelys. Det kan man dog med fordel begynde at kigge efter, da klitgaart virkelig har vist tænder med sine tips og odds til bandy i slutningen af oktober og hele november.

Med slutningen på efterårssæsonen i den danske 2. division er der nemlig vinterpause herhjemme, men samtidig har bandy kørt for fulde omdrejninger siden oktober, da det er en udpræget vintersport. Det har klitgaart indtil videre udnyttet til fulde, da han har ramt ni ud af sæsonens ti første spilforslag til bandy. Med snitodds lige under 2,00 har det givet et rigtig flot afkast på kort tid.

Få klitgaarts bandy odds og tips direkte på mobiltelefonen

Kunne du godt tænke sig at modtage spilforslag fra klitgaart er det ganske enkelt. Du følger blot instrukserne nedenfor:

1. Opret en gratis brugerprofil / log ind her: Opret ny bruger / log ind her

2. Log ind med dit brugernavn og password og vælg ‘Min profil’. Under ‘Min profil’ indtaster du dit telefonnummer sammen med landekoden og trykker ‘gem’.

3. Følg indbetalingsinstruktionerne til højre, hvor du kan indsætte point på din SpilXperten.com-konto med Moneybookers og kreditkort.

4. Når du har indsat point, scroller du længere ned på din profilside. Her finder du en liste med eksperterne, som du kan abonnere på. Herefter sætter du et flueben ud for klitgaart og de andre eksperter, du måtte ønske at abonnere på.

5. Du trykker nu “gem” og er klar til modtage sms-forslagene direkte på mobilen.

Skriv et svar