18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Klar til weekenden?

Er du helt forberedt til weekendens mange kampe? Vi giver dig det fulde overblik over de kommende dages mest spændende kampe, links til livescores og andre ting, som du bør gøre brug af, når weekendens krydser skal sættes de rigtige steder.

Hvem skal jeg spille på?
SpilXperten har Skandinaviens skarpeste ekspertpanel, og i løbet af fredagen og lørdag formiddag/eftermiddag vil det strømme ind med spil fra de hårdtarbejdende personer. 13 af 15 personer af Xpertpanelet har således et flot plus.

Hvis du hellere vil spille ét godt spil hver dag, så tag et kig på “Dagens Spil”, som er i absolut topform for øjeblikket. De seneste fire dage er Dagens Spil gået stensikkert hjem, og den seneste måned er spillet kun glippet 10 af 30 gange.

Et meget nyttigt hjælpemiddel er også vores nye “Team News”, hvor du kan finde skades- og karantænelister for de største europæiske fodboldligaer.

Hvor følger jeg kampene på Nettet?

Der er flere glimrende livescores til diverse sportsgrene. Fodbold følger du bedst på www.livescore.com eller www.futbol24.com.

Håndbold kan du følge hos TV2, ishockey har de også på TV2, mens de mange spændende golfspil, som Fredarn har spillet kan følges her (Northern Trust) og her (SBS Open).

Vises der gode kampe i TV?

Selvfølgelig gør der det! Tag et kig i vores altid udførlige TV-guide. Som du kan se, så viser TV2 Sport f.eks. Liverpool-Barnsley og Manchester U-Arsenal lørdag, mens der bl.a. er Marseille-Paris SG på programmet søndag aften.

Hvor får jeg pengene fra?

Der er masser af fantastiske bonusser at hente hos en lang række bookmakere, hvis du tager et kig i vores Bookmakerguide. På ingen tid kan du f.eks. have 600 kr. at spille for, hvis du opretter en konto hos Bwin.

Held og lykke – og god spilleweekend!

Skriv et svar