18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kessler – Magee: De bedste odds og tips

Odds, optakt og tips til Kessler - MageeLørdag aften tæt på midnat skal danske Mikkel Kessler i bokseringen for at møde nordirske Brian Magee, der tidligere har gjort det af med Rudy Markussen og Mads Larsen. Samtidig er WBAs VM-bælte i Supermellemvægt på spil, så det bliver formentlig et brag af en kamp i Jyske Bank Boxen. Vi har samlet de bedste odds på Kessler – Magee, ligesom vi her kommer med vores anbefalinger til spil på kampen.

Oddsanbefaling: Kessler slår Magee på point

Med odds omkring 1,10 på en sejr til Mikkel Kessler er der ingen tvivl om, at “The Viking Warrior” er storfavorit i kampen mod Brian Magee. Den nordirske modstander kommer dog med stor selvtillid efter at have knockoutet Rudy Markussen tilbage i februar, og han har tidligere vist sig som en hård hund ved at gå ti omgange med Lucian Bute i Montreal og 11 omgange mod Carl Froch, som Kessler slog på point i Super Six. Generelt må Kesslers modstander siges at score point på arbejdsomheden og evnen til at stå imod tæskene. Samtidig må det dog næsten anses for utænkeligt, at Magee får de samme chancer mod Kessler, som Mads Larsen og Rudy Markussen tillod. Til det er Kessler er alt for god en bokser og et niveau over de andre danskere, som er “faldet” for nordireren. Vi forventer, at vi skal et godt stykke hen i kampen, før afgørelsen falder, og det virker langt fra utænkeligt, at Kessler slår Magee på point.

SpilXperten anbefaler: Mikkel Kessler vinder på point til odds 3,40 hos Ladbrokes – SPIL HER >>*

SpilXperten anbefaler: Over 8,5 omgange til odds 1,86 hos Betsafe – SPIL HER >>*

De højeste odds på Kessler – Magee

Skulle du selv have lyst til at finde et godt odds på Kessler – Magee, har vi her samlet nogle af bookmakernes bedste odds på forskellige udfald.

Kessler vinder på KO, TKO eller DQ: 1,57 hos Unibet – SPIL NU >>*
Kessler vinder kampen: 1,13 hos Betsafe – SPIL NU >>*
Kessler vinder i 12. omgang: 21,00 hos Ladbrokes – SPIL NU >>*
Kessler i 1. omgang: 23,00 hos Ladbrokes – SPIL NU >>*
Kessler vinder i 7.-12. omgang: 3,50 hos Unibet – SPIL NU >>*

Magee vinder kampen: 8,00 hos Sportingbet – SPIL NU >>*
Magee vinder på KO, TKO eller DQ: 9,00 hos Ladbrokes – SPIL NU >>*
Magee vinder på point: 23,00 hos Sportingbet – SPIL NU >>*

Skriv et svar