18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – Spezia: Odds og optakt den 2. marts 2021

 Juventus - Spezia Der er midtuge bold fra Serie A, de forsvarende mestre fra Juventus tager imod oprykkerne fra Spezia tirsdag aften på Allianz. Der er ikke råd til flere fejltrin fra Juve hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet endnu engang, men gæsterne fra Spezia har flere gange drillet topholdene i denne sæson. Kan de gøre det igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Spezia, med kampstart tirsdag d. 2. marts 2021 kl. 20:45. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Juventus – Spezia

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Juventus som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spezia – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 8°, vindstille.

Optakt til Juventus – Spezia: Skader, karantæner og startopstillinger

De fortsætter med at komme lidt hakkende igennem sæsonen i Juventus. Den sædvanlige totaldominans i Serie A har de ikke fået stablet på benene. I weekenden blev det til endnu et skuffende resultat, da de måtte tage fra Verona med blot et enkelt point. De har ikke den samme styrke som vi har set i de sidste mange sæsoner, hvor mange af modstanderne så modløse ud allerede inden kampstart. I snart mange år har man haft indtryk af at Juventus har haft et ekstra gear i forhold til alle de andre hold, men det kører altså ikke for dem i denne sæson. Det rent spillemæssige er på det jævne, og alt det offensive er hængt op på Ronaldo, som også laver hans mål, men ikke bidrager meget til det generelle spil.

De har utvivlsomt en af bredeste trupper i Serie A, men skadeslisten er lang for tiden. Bonucci, Chiellini, Arthur, Cuadrado, Dybala og Morata ventes endnu engang ikke klar til kamp. De kan derfor prise sig lykkelige over at modstanden i formen kommer i et blødt format, og de har trods alt stadig kvalitetsspillere over hele linjen!

Det ser ikke helt dumt ud for Spezia! Oprykkerne har gjort en fin figur indtil videre, og indtager 14. pladsen med et forspring på 7 point ned til Cagliari under stregen. Den stilling havde helt sikkert takket ja til inden sæsonen blev sparket i gang. De har taget et par flotte skalper i sæsonen med sejre over både Napoli og Milan, mens de sendte Roma ud af Coppa Italia. Som det hører sig til med hold fra den nederste halvdel af tabellen, så henter de jo ikke den ene sejr efter den anden, men på de seneste fire runder har de alligevel to sejre, en uafgjort og blot et enkelt nederlag. Seneste var de bagud med 2-0 til Parma, men Gyasi fik med to mål i 2.halvleg hentet endnu et point til Spezia-kontoen. De spiller ikke efter klassisk italiensk bundhold manér, bussen bliver ikke bare parkeret i eget felt for at køre en 0-0’er i land. De vil gerne frem at spille med, og det lykkes da også til tider, i hvert fald afspejles det i deres mål for sæsonen. Kun et hold i den nederste halvdel af tabellen har lavet flere mål end Spezia. De har nogle fine boldspillere i offensiven med blandt andet Saponara og Verde, og så har de et par stærke og koldblodige herrer i Nzola og Gyasi til banke bolden i nettet. Juventus på udebane bliver en ordentlig mundfuld, men der er da sket vildere ting i fodboldverdenen!

Juventus:
Arthur (Midtbane, Fast) – Skadet
Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Paolo Dybala (Kant, Fast) – Skadet
Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Juan Cuadrado (Back, Fast) – Tvivlsom
Alvaro Morata (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Spezia:
Rafael (Målmand, Reserve) – Tvivlsom
Riccardo Marchizza (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Federico Mattiello (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
Riccardo Saponara (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Tommaso Pobega (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, Demiral, De Ligt, Alex Sandro; Chiesa, Bentancur, Rabiot, McKennie; Kulusevski, Cristiano Ronaldo.

Spezia forventet startopstilling: Provedel; Vignali, Ismajli, Erlic, S. Bastoni; Estevez, Ricci, Maggiore; Verde, Nzola, Gyasi.

Odds-forslag: Ikke plads til flere fejltrin i Juve

Udfaldene i Juves præstationer har været flere end i de sidste mange år, før weekendens kamp mod Verona var de dog inde i en pæn form i Serie A med syv sejre i ni kampe. Nederlagene kom mod Napoli og Inter, og de er heller ikke det første hold i toppen, som har tabt point til Verona. De har vundet deres tre seneste hjemmekampe, og de har vundet dem alle til nul. Selvom de i forsvaret er uden den rutinerede skare, Chiellini og Bonucci, så har de to af de allerstørste forsvarstalenter i De Ligt og Demiral til at tage over.

Der er kæmpe kvalitetsforskel på de to hold her, og selvom Spezia har drillet både Napoli og Milan i denne sæson, så har Juventus bare ikke råd til at træde forkert igen. Som nævnt i optakten, kommer Spezia ikke bare for at parkere sig i eget felt, og det er Juventus simpelthen for gode til ikke at udnytte. Med Ronaldo i formidabelt målhumør for tiden, og en Spezia defensiv som er et af de mest gavmilde i ligaen, er det svært at se en overraskelse her. Der bliver ingen slinger i valsen tirsdag aften, og Juve tager endnu en sikker sejr på eget græs.

SpilXperten.com anbefaler: Juventus -1.5 asian handicap til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Juventus – Spezia: Statistik, topscorer og H2H

– Det har været en sæson på det jævne for giganterne fra Juventus, senest formåede de ikke at hente 3 point, de må dermed tage til takke med 3.pladsen i Serie A, med en statistik på 13-7-3 og en målscore på 45:20.

– Oprykkerne fra Spezia har gjort det godt i denne sæson, de ligger på 14.pladsen med en pæn margin ned til nedrykningsstregen. De har en statistik for sæsonen på 6-7-11 og en målscore på 32:43. Der er masser af mål når de er involveret!

– Han er en ordentlig mundfuld for alle hold, Ronaldo var i weekenden på tavlen igen med hans 19. sæsonmål, flest af alle i ligaen.

– 9 mål i 14 optrædener, det er imponerende for N’Zolas første sæson i den bedste italienske række! Han har været skadet i en del kampe men var tilbage på bænken i weekenden.

– Niveauet blev en tak for højt for oprykkerne i det første indbyrdes opgør i sæsonen. Endnu engang var Cristiano i hopla, og med hans to mål var han medvirkende til at Juventus tog en stensikker 4-1 sejr.

Expected Goals: Juventus – Spezia – de seneste tre kampe

Juventus
Hellas Verona – Juventus (1-1) 0,83 – 1,1 xG
Juventus – Crotone (3-0) 3,38 – 0,91 xG
Porto – Juventus (2-1) 1,42 – 1,38 xG

Spezia
Spezia – Parma (2-2) 1,14 – 1,36 xG
Fiorentina – Spezia (3-0) 1,89 – 1,05 xG
Spezia – Milan (2-0) 2,26 – 0,66 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Juventus – Spezia d. 2. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Juventus – Spezia d. 2. marts 2021*

Skriv et svar