18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – Porto: Odds og optakt den 9. marts 2021

<b>Dommer:</b>Juventus – Porto” title=”<b>Dommer:</b>Juventus – Porto” style=”float:right” class=”textparser-right” /> De har kniven struben i Torino inden returopgøret imod FC Porto. Efter et 2-1 nederlag i Portugal, er det kun en sejr der tæller for Juve. Har Ronaldo og co. hvad der skal til for at vende denne 1/8-finale på hovedet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Porto. Der er kampstart tirsdag d. 9. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Juventus – Porto

Oddsene antyder at italienerne er favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Juventus – Porto: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Björn Kuipers
Stadion:: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 1° og svag vind

Optakt til Juventus – Porto: Skader, karantæner og startopstillinger

Juventus tager hjemme imod FC Porto i dette returopgør i Champions League, og der skal andre boller på suppen for hjemmeholdet hvis de skal sikre sig avancement i den prestigefyldte turnering. Italienernes indsats i første opgør var under al kritik, de var simpelthen ikke hvor de skulle være på dagen. De kom horribelt ud til begge halvlege, hvor de indkasserede mål efter 1 minut i første halvleg, og minsandten gjorde præcis det samme da 2.halvleg blev fløjtet i gang. Vi så en tam Juve offensiv, som kæmpede gevaldigt med at skabe chancer, og deres defensiv virkede til i nogle situationer at være helt rundt på gulvet. Heldigvis for italienerne nåede de at begrænse nederlaget med Chiesas scoring kort før tid, og chancerne for at slå Porto ud er dermed stadig sandsynlig.

Hjemmeholdet er svære at finde ud af i denne sæson, det er ikke den sædvanlige Juventus dominans vi ser i Serie A, og de har flere udsving i resultaterne end hidtil set. De fik en god optakt til denne kamp, da de lørdag slog Lazio med 3-1, i en kamp hvor der ellers blev roteret i startelleveren. Som i første opgør mod Porto, blev også Lazio sat i gang med et sløset boldtab fra Juventus, men i dette opgør havde de et modsvar klar. Især Ronaldos afløser, Morata, viste sig godt frem med to mål. Tiltrængt hvile til både Ronaldo, plus flere forsvarsprofiler, og 3 point på kontoen. Det kunne ikke være bedre for ’Den Gamle Dame’. Det siger lidt om betydningen af morgendagens kamp at blandt andet Ronaldo blev sparet i topkampen mod Lazio.

FC Porto gjorde en god figur, og tog en fortjent sejr over de italienske mestre. Udeholdet fik endnu et portugisisk mesterskab ind på kontoen i sidste sæson, mens de i denne omgang halter bagefter Sporting. De har ti point op til førerholdet, og med en 0-0’er i forrige weekend hjemme mod netop Sporting, virker endnu et mesterskab til Porto efterhånden uden for rækkevidde. De har en stærk offensiv i Porto, deres 47 scorede mål gør dem til det mest scorende hold i den portugisiske liga, Juventus havde også deres at se til i første opgør, og det bliver spændende om portugiserne kommer på måltavlen igen tirsdag. Ligesom morgendagens modstander, har Porto også haft for mange svipsere i denne sæson, hvor de allerede efter 22 runder har sat point til i lige så mange kampe som i hele sidste sæson. Udeholdet tabte kun en kamp i gruppespillet, ude til City, så de er ikke til at spøge med!

Juventus:
Paolo Dybala (Kant, Fast) – Tvivlsom
Danilo (Forsvar, Fast) – Karantæne
Rodrigo Bentancur (Midtbane, Fast) – Covid-19

Porto:
Pepe (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Jesus Corona (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Chancel Mbemba (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Ivan Marcano (Forsvar, Reserve) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczęsny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Chiesa, Rabiot, McKennie, Ramsey; Morata, Ronaldo.

Porto forventet startopstilling: Marchesín; Manafá, Pepe, Mbemba, Zaidu; Sérgio Oliveira, Uribe, Otávio, Corona; Taremi, Marega.

Odds-forslag: Gang i begge ender!

På trods af en yderst kritisabel præstation i første møde, sikrede de italienske mestre sig alligevel et godkendt udgangspunkt med Chiesas sene reducering i Portugal. Med deres totale dominans i Serie A igennem de sidste mange år, har Champions League titlen været et erklæret mål for italienerne i de sidste par år, og Ronaldo blev blandt andre hentet ind for at give dem en endnu større chance for at spille med imod de allerbedste. Forventninger om europæisk succes er aldrig blevet indfriet, og italienerne er blevet ekspederet ud i kvartfinalen i 17/18 og 18/19, inden skuffelsen blev total i sidste sæson, hvor de blev sendt ud af Lyon i ottendedelsfinalen. Denne gang står de i et lignende scenarie, med et nederlag før returopgøret mod en modstander, som de er forventet at være meget stærkere end.

Portos niveau berettiger dem til som oftest at gå videre fra gruppespillet, men her bliver det som oftest også til et exit. Der er åbenlyst stor forskel på både kvalitet og bredde hos de to mandskaber, og Juve bør have niveauet til at sende portugiserne ud af turneringen. Oddset på ca. 1,45 for hjemmesejr er i vores øjne ikke særlig attraktivt taget hjemmeholdets svingende præstationer i sæsonen in mente, og vi kigger derfor imod et målspil!

Juve kan ikke slippe afsted med mindre end en sejr, hvis de vil avancere til kvartfinalen. Men deres personlige fejl i første opgør, samt i weekenden mod Lazio gør det svært at forestille sig at Porto ikke kommer frem til scoringsmuligheder tirsdag aften. Hvis Porto først kommer på måltavlen, så skal Juventus som minimum op og lave to mål for bare at sikre sig forlænget spilletid. Hjemmeholdet har fået flere af de defensive profiler tilbage fra skade, spørgsmålet er bare om de er helt oppe i gear til at holde Portugals mest scorende hold fra fadet. Vi tror på en åben slagudveksling i dette opgør, der er stor kvalitet i begge offensiver, og hjemmeholdet skal frem og skaffe en sejr.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 2,0 – SPIL HER >>*

Juventus – Porto: Statistik, topscorer og H2H

– Det har været en sæson uden den sædvanlige dominans for giganterne fra Juventus, som dog tog en flot sejr over Lazio i weekenden. De indtager 3.pladsen i Serie A, med en statistik på 15-7-3 og en målscore på 51:21.

– Der er et godt stykke op til endnu et mesterskab for Porto i denne sæson. De indtager 2.pladsen i ligaen med en statistik for sæsonen på 14-6-2 og en målscore på 47:22. Sporting har et forspring på 10 point i toppen af rækken.

– Han er en ordentlig mundfuld for alle hold, han scorer i den ene kamp efter den anden for tiden. Ronaldo har nået 20 mål i Serie A indtil videre, og 4 i Champions League.

– Sérgio Oliveira har været den skarpeste spiller for Porto i denne sæson, i ligaen har han lavet 10 kasser, og i Champions League er det blevet til 3 mål for midtbanemanden.

– I 2017 stødte de to hold også sammen i 1/8-finalen, her blev det til to sejre til italienerne. Denne gang står de dog med håret i postkassen efter et 2-1 nederlag i Porto for et par uger siden.

Expected Goals: Juventus vs. Porto – de seneste tre kampe

Juventus
Juventus – Lazio (3-1) 1,73 – 0,99 xG
Juventus – Spezia (3-0) 3,33 – 1,51 xG
Hellas Verona – Juventus (1-1) 0,83 – 1,1 xG

Porto
Gil Vicente – Porto (0-2) 0,32 – 1,53 xG
Porto – Sporting Braga (2-3) 2,17 – 0,89 xG
Porto – Sporting CP (0-0) 1,71 – 0,14 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Juventus – Porto den 9. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem Juventus og Porto, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Juventus – Porto hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Juventus - Porto d. 9. marts 2021*

Skriv et svar