18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – Lazio: Odds og optakt den 6. marts 2021

 Juventus – Lazio Der er vigtige point på spil i den tætte Serie A top når Juventus tager imod Lazio lørdag aften. Juve skal holde håbet om ’Scudettoen’ i live, mens Lazio skal hænge på i kampen om top-4. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Lazio, med kampstart lørdag d. 6. marts 2021 kl. 20:45. Kampen vises på TV2 Sport. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*

SpilXpoden

Odds på Juventus – Lazio

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Juventus som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Juventus – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Davide Massa
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 4°, vindstille.

Optakt til Juventus – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er ekstremt vigtige point i spil lørdag aften i Torino. Hjemmeholdet har formentlig ikke helt opgivet håbet om endnu et mesterskab, og der skal lutter sejre til at følge med Inter i toppen. Udeholdet fra Lazio skal også holde et vist tempo, hvis de igen til næste sæson vil gøre sig forhåbninger om at spille med i Champions League.

Det er ikke et Juventus hold af fordums styrke vi ser i denne sæson. Spillet sidder slet ikke hvor det skal, og der er for mange udfald i både præstationer, og resultater i forhold til hvad vi er vant til fra dem. Ronaldo får stadig lavet sine mål, men i de italienske medier er der snak om, at han nogle gange hæmmer holdet mere end han gavner. De tog dog en sikker sejr i midtugen over Spezia, om end de i starten af kampen ikke virkede til at være der hverken fysisk eller mentalt, men den gik. Det blev til den syvende hjemmesejr på stribe, og i den flotte stime har de kun indkasseret to mål. Allerede på tirsdag skal Juve i aktion igen, denne gang i Champions League, hvor de står med det ene ben ude af turneringen efter en sløj indsats i første møde mod Porto. Selvom kampen mod Lazio er uhyre vigtig for deres Serie A sæson, så må de alligevel have et halvt øje på kampen mod Porto. Der er stadig lidt skadesproblemer i Torino, og der er nogle prominente navne på listen. De Ligt måtte humpe ud i opvarmningen senest, og slutter sig dermed til Chiellini, Arthur og Dybala.

Der er stadig masser at spille for i Serie A for Lazio, 7.pladsen lyder værre end tilfældet er, for toppen er ekstremt tæt i denne sæson. Der er kun seks point op til Juve på 3.pladsen, og de har en kamp mindre end Atalanta, Roma og Milan, så de øverste pladser er bestemt ikke giver ud på forhånd. Romerne fik et tiltrængt pust i ugen, da deres kamp tirsdag imod Torino blev udsat grundet Covid-19 i Torino truppen. Der burde derfor være helt friske stænger til dette opgør, og de har brug for en lille fordel når de skal på besøg hos de forsvarende mestre. Lazio havde en flot stime kørende på seks sejre i rap, inden de løb ind i topholdet fra Inter midt i februar. I sidste weekend blev det også til et nederlag, denne gang mere overraskende til Bologna. Det skal dog siges, at de væltede sig i chancer i den kamp, og også brændte et straffespark, præstationen i sig selv var slet ikke så ringe endda. De har et par fravær i truppen til dette opgør, især Lazzari på wingbacken vil blive savnet når Lazio skal køre hurtige omstillinger på Juve.

Juventus:
Arthur (Midtbane, Fast) – Skadet
Paolo Dybala (Kant, Fast) – Skadet
Matthijs de Ligt (Forsvar, Fast) – Skadet
Gianluca Frabotta (Back, Reserve) – Karantæne
Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Juan Cuadrado (Back, Fast) – Tvivlsom

Lazio:
Stefan Radu (Forsvar, Fast) – Skadet
Manuel Lazzari (Back, Fast) – Skadet
Luiz Felipe (Forsvar, Fast) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczney, Danilo, Bonucci, Demiral, Alex Sandro, Chiesa, Bentancur, Rabiot, Mckennie, Kulusevsky, Ronaldo.

Lazio forventet startopstilling: Reina, Acerbi, Hoedt, Patrick, Marusic, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Immobile, Correa.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Ikke plads til flere fejltrin i Juve

Der skal holdes et vist pointsnit hvis man vil være med helt fremme i Serie A i denne sæson. Det er mange år siden der har været så stor konkurrence om både mesterskab, og Champions League deltagelse, så der skal ikke mange fejltrin til før man pludselig kan ende som sorteper i den kabale.

Juve har gjort det fremragende på eget græs i det sidste stykke tid, og det har i snart mange år udgjort et regulært fort for dem. Men ok, modstanden i denne sejrstime har heller ikke været af højeste kvalitet. Spezia, Crotone, Udinese, Bologna, Sassuolo… og Roma, en kamp som romerne dominerede men hvor Juve alligevel trak det længste strå.

Spillemæssigt er det bare ikke særlig imponerende hvad de forsvarende mestre foretager sig i denne sæson. De har mange prominente navne på holdkortet, især i forsvaret har de mange gode spillere at tage af, men når vi bevæger hos længere frem af banen, så mangler der noget kreativitet på både midtbanen og i angrebet, som uden Ronaldo egentlig virker ret ordinært. Det er ikke hvilket som helst hold, som kommer på besøg denne gang. Lazio har så småt etableret sig som en fast del af toppen i Italien igen. Deres solide fundament bagtil, og deres hurtige omstillingsspil er som skabt til denne slags topkampe. Der er kreativitet, styrke og hurtighed i deres treenighed af profiler, Immobile, Milinkovic-Savic og Luis Alberto kan skabe problemer for alle hold i Serie A.

Juventus kommer til at blive matchet i dette opgør, og vi vurderer at kampen bliver tættere end bookmakerne har gjort den til. Juventus har nok et halvt øje på den efterfølgende Champions League kamp, hjemmebanefordelen er ikke hvad den har været, og Lazio kommer med friske ben grundet deres pause i midtugen. Vi tror på, at der ligger mindst ét point og venter på romerne her.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 2,0 – SPIL HER >>*

Juventus – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

– Det har været en sæson uden den sædvanlige dominans for giganterne fra Juventus. De indtager 3.pladsen i Serie A, med en statistik på 14-7-3 og en målscore på 48:20.

– Lazio kæmper for at holde trit med de andre tophold, de indtager lige nu 7.pladsen, men afstanden til Juve på 3.pladsen er blot 6 point. Lazio har en statistik for sæsonen på 13-4-7 og en målscore på 38:32.

– Han er en ordentlig mundfuld for alle hold, han scorer i den ene kamp efter den anden for tiden. Ronaldo var i tirsdags på tavlen igen med hans 20. sæsonmål, flest af alle i ligaen.

– Lazio råder over sidste sæsons Serie A topscorer, og Immobile har vist sig fint frem igen i denne sæson. Han har nået at sætte 14 mål i kassen indtil videre.

– Lazio har en fin statistik i de indbyrdes møder mod Juventus, de fik da også point med i sæsonens første kamp imellem de to. Det hele endte 1-1 efter et sent sent mål af Felipe Caicedo.

Expected Goals: Juventus – Lazio – de seneste tre kampe

Juventus
Juventus – Spezia (3-0) 3,33 – 1,51 xG
Hellas Verona – Juventus (1-1) 0,83 – 1,1 xG
Juventus – Crotone (3-0) 3,38 – 0,91 xG

Lazio
Bologna – Lazio (0-2) 1,17 – 3,39 xG
Lazio – Bayern München (1-4) 1,21 – 2,27 xG
Lazio – Sampdoria (1-0) 1,88 – 1,07 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Juventus – Lazio d. 6. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Juventus – Lazio d. 6. marts 2021*

Skriv et svar