18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Junker serverer hollandske lækkerier

Mads JunkerSpilxperten.coms hollandske fodboldekspert Mads Junker, der til dagligt huserer i hollandske Roda, er tilbage og giver nedenfor sine oddsforslag til rundens kampe i den bedste hollandske række “Eredivisie”.

Efter en første runde med 100 % på mine tips, kom jeg vist ned på jorden igen sidste runde – desværre!

Forhåbentligt er denne uges tips lige så gode som i 1. runde, om ikke andet har jeg selv indflydelse på det denne gang.

Roda – Vitesse 1 (2-1)
En kamp fredag aften, som selvfølgelig er ekstra interessant for mig, fordi jeg møder mit gamle hold her.

Men uden at skulle have de farvede briller på, så mener jeg, vi er favoritter til denne kamp, og med det odds, der tilbydes, synes jeg endda det har en klar spilværdi.
Roda har hentet fem point i de første fire kampe, heraf fire på hjemmebane. Vitesse er startet elendigt og ligger næstsidst med et point efter fire runder, og skuffede forfærdeligt i sidste runde, da de totalt uinspireret tabte 1-3 hjemme til Den Haag. En kamp, der kunne være endt 0-6, hvis ikke Den Haag havde brændt en masse chancer.

Vitesse er uden anfører Verhaegh og den fast midterforsvarer Drost, der er ude med en knæskade. Ydermere er Stefanovic formentligt at finde på bænken, efter han forlod stadion i sidste uge i pausen. Det er altså et svækket udehold, der møder op fredag aften, mens Roda er i stærkeste opstilling.

Så hvis jeg skal have noget at sige, bliver de tre point i Kerkrade.

– Nordicbet tilbyder odds 2,25 på, at Junker slår sine gamle holdkammerater.

Nac Breda – Heerenveen 1 (2-0)
Breda har igen i år samlet en del point i starten af sæsonen, og som sædvanlig er det deres stærke organisation og holdånd, der står bag. Egentlig er topscorer Amoah væk med en skade, men det har ikke vist sig at være det forventede tab. De Graaf og Lurling har taget over, og kombineret med en yderst stærk defensiv ligner det en hjemmesejr. Heerenveen er kommet skidt fra start, og det har vist sig, at tabet af Pranjic har været større end frygtet. Oppe foran skiftes Sibon og Kalou til at være lige ugidelige og ufarlige, og det er egentlig kun Paolo Henrique, der står bag noget konstruktivt for holdet.

– 188bet topper med 2,26 på sejr til hjemmeholdet.

NEC – Venlo 1 (2-1)
Nijmegen var vanvittig stærke i sidste hjemmekamp, hvor de spillede Heerenveen ud af banen og vandt 4-1. Nu kommer oprykkerne fra Venlo på besøg, og jeg tror på en hjemmesejr her. Nijmegen har i Bjørn Vleminx hentet en stærk belgisk angriber, og sammen med Lasse Schøne har det vist sig at være en farlig duo allerede. Defensivt er holdet altid godt organiseret, og hjemme på De Goffert henter holdet klart størstedelen af sine point. Venlo har overrasket med fire point i fire kampe – alle fire uafgjorte, hvor Honda har været den helt store oplevelse. Han meldes på vej til Premier League eller PSV, men Venlo vil have mindst 10 million euro for japaneren, der allerede har scoret fem gange i ligaen. Dog er resten af holdet ikke på samme niveau, og derfor ligner det en hjemmesejr her.

– Du kan få 1,70 på nederlag til Venlo hos Centrebet

Skriv et svar