18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Julekalender: 15. december – vind billetter til FinalFour

Julekalender og bonus fra bookmakerneJulemåneden byder traditionen tro på julekalendere, og denne vogn har bookmakerne også været med på i flere år efterhånden. Igen i år vil vi her på SpilXperten.com opdatere dig, så du får bookmakernes bonusser og tilbud fra deres julekalendere hver dag. Vi er kommet til onsdag d. 15. december, hvor du bl.a. har chancen for at vinde billetter til FinalFour.

Bookmakernes julekalender og bonus: 15. december

Bet24

Deltag i turnering Jack Hammer Xmas i dag, kun for Bet24’s danske kunder, i spillet Jack Hammer. Top 5 spillere med flest spillede runder i dette spil vil vinde en iPad 2 eller en iPod (2 Touch + 2 Nano). Turneringen starter kl. 12.00 og slutter igen kl. 23.59. Du behøver blot spille én runde med valgfri indsats for at være kvalificeret.

Få fingrene i Bet24s kalendergave og stor bonus hos Bet24 – klik her*

Betsson

Jule rim konkurrence! Julen kommer nærmere, og Betsson ønsker at give dig en chance for at få den julegave, du ønsker dig allermest. Derfor har Betsson oprettet en jule rim konkurrence, hvor du kan vinde €500 til den julegave, du ønsker.

Få dagens tilbud fra Betsson samt 750 kroner i bonus – klik her*

Betsafe

$500 Christmas Freeroll @ 20:00 CET! Betsafe Poker giver pengepræmier til topspillerne i aftenens jule-freeroll. Deltag nu, så du sikrer dig en del af præmierne.

Få Betsafes juletilbud i dag samt 1050 kroner i bonus – klik her*

Nordicbet

10% cash back på dine tab! Spil i dag, og hvis heldet ikke er med dig, giver Nordicbet dig 10% tilbage. Nu er det jul, og der er ingen grund til at misse dette tilbud.

Få fingrene i Nordicbets juletilbud i dag og få samtidig op til 1.000 kroner i bonus – klik her*

Danbook

Vind 2 billetter til FinalFour! Spil på, hvem der vinder VM i damehåndbold og deltag i lodtrækning om 2×2 billetter til FinalFour.

Få dagens tilbud fra Danbook og op til 500 kroner i bonus – klik her*

Har vi overset en julekalender?

Har vi overset en eller flere julekalendere? Så kommenter nyheden nedenfor, så andre kan få glæde af tilbuddene. Vi opdaterer løbende.

Skriv et svar