18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jørgen Bach ramte flot på langtidsspil

NFL’Regular season’ eller grundspillet om man vil, blev i går afsluttet i NFL, da der var fuldt program med flere afgørende kampe på plakaten. Den 17. runde markerede således afslutningen på den første del af sæsonen, inden vi nu går videre til ’wildcard weekend’ og senere selve play offs.

Før sæsonen leverede vores faste NFL-ekspert, Jørgen Bach, ni friske langtidsvæddemål til grundspillet, hvor han bl.a. havde luret Arizona Cardinals og New Orleans Saints til at vinde deres respektive divisioner. Dette var to af spillene, som gik hjem, og sammen med fire andre vundne spil blev det til en ganske pæn forretning, da kun tre spil ramte ved siden af. Således endte Jørgen Bach på en tilbagebetaling på over 142 % for de ni spil, hvilket naturligvis ikke er en tilstrækkelig målestok på lang sigt, men det sætter en tydelig streg under, at Jørgen Bach kan sin NFL.

De tre tabte spil var heller ikke langt fra at gå hjem, da Oakland Raiders blot hentede én sejr for lidt, Philadelphia Eagles tabte den afgørende kamp i sidste runde og Green Bay Packers var tæt på at slutte foran Minnesota Vikings i NFC North.

De ni spil var som følger:
Arizona Cardinals til at vinde NFC West til odds 2,50 – VUNDET

New Orleans til at vinde NFC South til odds 3,00 – VUNDET

Philadelphia til at vinde NFC East til odds 2,95 – TABT

Green Bay til at vinde NFC North til odds 3,25 – TABT

Cleveland Browns under syv sejre til odds 1,47 – VUNDET

Jaguars under otte sejre til odds 1,76 – VUNDET

St. Louis Rams under 5,5 sejre til odds 2,25 – VUNDET

Arizona Cardinals over 8,5 sejre til odds 1,86 – VUNDET

Oakland Raiders over 5,5 sejre til odds 1,68 – TABT

I den kommende weekend spilles ’Wild Card Weekend’, hvor der er fire ’knald eller fald’-kampe på programmet. Således betyder grundspillets afslutning ikke, at det er slut med Jørgen Bachs spilforslag, som har følgende fire kampe at vælge imellem i den kommende weekend:

Jets @ Bengals
Eagles @ Cowboys
Ravens @ Patriots
Packers @ Cardinals

Skal du have lidt ekstra at spille bet365 for, så benyt dig af Bet365s 100 % velkomstbonus op til 1000 DKK her: Bet365

Skriv et svar