18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jobopslag: Er du vores nye eSport-ekspert med fokus på CS:GO?

Job hos SpilXperten.comVi er på udkig efter en forstærkning til vores ekspertpanel bestående af dygtige tippere. Er du i stand til at slå markedet på eSport og i særdeleshed CS:GO, og brænder du for at formulere dig skarpt og omsætte din viden til tekst? Så kig med her.

Bliv en del af ekspertpanelet på SpilXperten.com

Hos SpilXperten.com har vi et panel af eksperter, der dækker en række forskellige sportsgrene – lige fra fodbold, tennis og ishockey til amerikansk fodbold, cykling og dart. Vi vil gerne gøre viften af sportsgrene endnu bredere med en eSport-ekspert, der er særligt skarp på CS:GO. Det er her, at du måske kommer ind i billedet!

Hvad forventer vi af dig?

– Du har erfaring med odds på eSport (særligt CS:GO), og du er i stand til at slå markedet her

– Du er særligt dygtig til at finde dine spots prematch, flere timer før kampstart

– Du følger tæt med i den omskiftelige og stødt voksende eSport-verden – i særdeleshed inden for CS:GO

– Du er i stand til at formidle din viden om eSport på et godt skriftligt niveau

Hvad tilbyder vi?

– En mulighed for, at du kan arbejde med din hobby – eSport og spil

– Et fleksibelt job, du kan passe hjemmefra

– Løn efter aftale

Er du vores nye CS:GO-ekspert?

Hvis ovenstående har vakt din interesse, og hvis du synes, at det kunne være spændende at arbejde i krydsfeltet mellem eSport og spil, så er du velkommen til at sende din jobansøgning eller yderligere spørgsmål til Rasmus Graff på kontakt@spilxperten.com. Inkluder CV, en beskrivelse af dig selv og fortæl, hvorfor du ønsker jobbet. Vedlæg en kort analyse med spilanbefaling (ca. 200 ord), hvori du har behandlet en kommende CS:GO-kamp.

Om SpilXperten.com

SpilXperten.com er et dansk medie, der ejes af Better Collective – en af verdens ledende sportsmediegrupper. Better Collective har hovedsæde i København.

Skriv et svar