18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Islandsk ekspert med 11 ud af 13 rigtige i maj

Islandske spilfiduser på fodboldIslandsk fodbold lyder måske ikke som det mest eksotiske, men til gengæld kan der være rigtig gode fiduser at hente. Bookmakerne ved ikke voldsomt meget om fodbold på den lille ø, og det har SpilXpertens islandske ekspert i den grad udnyttet i maj. Indtil videre har eksperten deaddish således tippet 11 ud af 13 spilforslag rigtigt.

Stærke spilfiduser fra Vulkanøen

De fleste forbinder nok Island med vulkaner og gejsere, men der spilles også masser af fodbold på øen. Specielt ungdomslandsholdet oplever stor succes i disse år, og når det kommer til klubfodbold på Island, er der masser af kampe at oddse på. Det ved vores islandske ekspert ‘deaddish’ alt om, da han selv er islænding og har ualmindelig godt styr på de islandske fodboldrækker.

Hitrate på 11 ud af 13 i maj

At deaddish ved mere om islandsk fodbold end de fleste andre, er ikke svært at se. Alene i maj måned har deaddish postet 13 spilforslag, hvor 11 af dem på imponerende vis har givet gevinst. Efter 123 spilforslag har han leveret en tilbagebetaling på imponerende 112,52 %.

Modtag deaddishs spil direkte på mobilen

Du kan modtage spilfiduserne fra deaddish direkte på mobilen, hvis du følger denne guide: Få deaddishs spilforslag på mobilen >>

Få spilforslagene direkte på mobilen

Skriv et svar