18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ishockey VM – Kvartfinale optakt med Jimmy Bøjgaard

VM i ishockey* Det er store kvartfinaledag ved VM i ishockey, hvor vi har bedt TV 2 SPORT-kommentator Jimmy Bøjgaard fortælle om dagens fire kvartfinaler.

Dagens program:
Der spilles to kvartfinaler kl. 16.15 i henholdsvis værtsbyerne Bratislava og Kosice, og det samme gentager sig i aften kl. 20.15. Her er dagens program.

Bratislava:
Kl. 16.15 Rusland-USA
Kl. 20.15 Tjekkiet-Tyskland

Kosice:
Kl. 16.15 Canada-Schweiz
Kl. 20.15 Finland-Sverige

Spil på Jimmy Bøjgaards fiduser*

Mine favoritter:
Jeg tror, at vi får de fire ”store” videre til semifinalerne, hvilket vil sige Canada, Rusland, Sverige og Tjekkiet. Rent seedningsmæssigt betyder det, at Sverige som det eneste hold skal vinde over en højere rangeret VM-modstander efter kvartfinalerne, men jeg tror de slår det finske hold, som mangler NHL-profiler, og dem har Sverige mange af. Tyskland kommer til kort, USA’s NHL-spillere får en tur i den russiske karrusel, og stærke Schweiz kan måske gøre lidt mod Canada, men jeg synes canadierne evner at lukke af, når det gælder.

Jimmy Bøjgaard tipper: Canada, Rusland, Sverige og Tjekkiet går videre til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Rusland-USA:
Klar fordel, Rusland. De er uhyggelige offensivt, men også dygtige defensivt, og har kun lukket syv mål ind rent defensivt.
Rusland laver 4-6 mål, og USA ikke mere end 1-2

Jimmy Bøjgaard tipper: Rusland -1,5 i ordinær tid til odds 1,76 – SPIL HER >>*

Canada-Schweiz:
Canada er blevet bedre og bedre undervejs, og slog sikkert USA i gruppefinalen i tirsdags. Canada har vundet 8-1 over Tyskland, 5-0 over Danmark og 3-0 over USA i deres tre seneste kampe hernede. De skal respektere Schweiz, som kun har tabt 4-5 og 0-3 til henholdsvis Tjekkiet og Rusland i de to seneste kampe, men canadierne bliver for stor en mundfuld, når de spiller med fuld fokus. Jeg tror ikke, at vi får mere end 3-5 mål, men canadierne laver mindst tre.

Jimmy Bøjgaard tipper: Under 5,5 mål i ordinær tid til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Tjekkiet-Tyskland:
Tyskerne bør ikke kunne gøre noget mod et stærkt tjekkisk hold, som vandt seks af syv kampe i gruppen, hvor de kun tabte til russerne. Tyskland er gode til at forsvare sig mod et stærkt hold, men de klarer ikke trykket over 60 minutter mod tjekkerne nærmest på hjemmebane i Bratislava. 4-1 til tjekkerne, er mit bud.

Jimmy Bøjgaard tipper: Tjekkiet – Tyskland (0-2) 1 til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Finland-Sverige:
Finnerne har gjort det imponerende, men her slutter det mod et meget stærkere svensk hold. Sverige vinder med 3-4 mål, og laver nok selv 5-6 mål.

Jimmy Bøjgaard tipper: Sverige -1,5 i ordinær tid til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Spil på Jimmy Bøjgaards fiduser*

Skriv første kommentar

Skriv et svar