18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ishockey VM – Finale optakt med Jimmy Bøjgaard

VM i ishockey* Finland leverede sensation, og Canada bliver deres modstander i søndagens VM-finale. Det er store finaledag ved VM i ishockey, hvor vi har bedt TV 2 SPORT-kommentator Jimmy Bøjgaard fortælle om dagens kampe i Bratislava.

Dagens kampe:
Der spilles bronzekamp i eftermiddag og finale i aften:

Kl. 15.45 Rusland – Tjekkiet (bronzekamp)
Kl. 20.15 Canada – Finland (finale)

Spil på Jimmy Bøjgaards fiduser*

Mine favoritter:
Jeg har ikke troet på Finlands smalle hold uden NHL-profiler, men efter sensationerne mod Sverige og Rusland i kvartfinale og semifinale, så har de en regulær chance for at vinde et meget overraskende verdensmesterskab. Deres holdånd i denne turnering er blevet forbilledlig for sport på alle niveauer, og finnerne er VM’s store eventyrhistorie, og har vundet manges sympati allerede. De bliver underdog igen i dag, men de kan sagtens arbejde sig til VM-guldet nu hvor de står i finalen. Canada slipper dog ikke for favoritværdigheden. De kunne ikke få en mere ønskværdig modstander i finalen end Finland.

Canada – Finland:
Det her bliver lavtscorende, og en finale med højst 4-5 mål. Jeg tror på 2-1, 3-1 eller 3-2 til et af holdene, men begge hold er meget disciplinerede til at undgå udvisninger, så det kan også sagtens blive en finale med 1-3 mål.
Finnerne er utroligt strukturerede, og canadierne har kun 1-2 kæder med store offensive kvaliteter, så de laver ikke lige så mange mål som mod tjekkerne, fordi finnerne er noget mere disciplinerede i forsvarsspillet.

Jimmy Bøjgaard tipper: Under 5,5 mål i ordinær tid til odds 1,58 – SPIL HER >>*

Antal mål:
Spil på under 5,5 mål synes oplagt. Under 4,5 eller måske helt ned under 3,5 eller 2,5 til højst mulige odds, er også frække spil til dagens finale.

Jimmy Bøjgaard tipper: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 6,25 – SPIL HER >>*

Ciffertip:
3-1, 2-1, 3-2 er mine oplagte bud. Den frække er 1-0 eller 2-0.

Bronzekampen:
Rusland og Tjekkiet mødes i en meget prestigefyldt bronzekamp, hvor de to lande vil have mange fans på lægterne. Jeg tror, at russerne kører denne sejr hjem, da de vil have pres fra nationen og egne fans for ikke at skuffe kæmpestort ved dette VM, som allerede er et flop med den manglende finale.

Jimmy Bøjgaard tipper: Rusland vinder i ordinær tid til odds 1,58 – SPIL HER >>*

Normalt falder der lidt flere mål i bronzekampene, som spilles mere løssluppent, og jeg tror vi får 5-8 mål i kampen, hvor begge hold vil udfordre med offensivt spil.

Jimmy Bøjgaard tipper: Over 5,5 mål i ordinær tid til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Spil på Jimmy Bøjgaards fiduser*

Skriv første kommentar

Skriv et svar