18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Inter – Atalanta: Odds og optakt den 8. marts 2021

 Inter - Atalanta De to suverænt mest scorende hold i Serie A tørner sammen mandag aften i Milano! Inter tager imod Atalanta, og der er brug for point i begge lejre, for der er intet, som er afgjort i toppen af Serie A! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Atalanta, med kampstart mandag d. 8. marts 2021 kl. 20:45. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Inter – Atalanta

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Inter som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Inter – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 2°, svag vind.

Optakt til Inter – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

De fortsætter ufortrødent i den blå del af Milano! De har slået rivalerne fra AC Milan af pinden som ligaens førerhold, og det virker ikke til at de har tænkt sig at give den fra sig inden for den nærmeste fremtid. De har vundet seks ligakampe i streg med en målscore på 17-2, de rammer altså deres absolutte topniveau lige nu. Eriksen og Perisic har kæmpet sig ind fra kulden, og er begge en fast del af idealopstilling for tiden, Lukaku er fuldkommen flyvende for tiden, både Lautaro og Sanchez rør på sig i offensiven, forsvaret er bomstærkt… og man kunne blive ved. Der er ikke én finger at sætte på Inter for tiden. Man kan aldrig vide sig helt sikker på gummiben, men lige nu ligner hjemmeholdet storfavoritter til at tage Scudettoen. De er ude af Europa, de er ude af cuppen. Der er fuldt fokus på Serie A, og det er ren luksus for Conte at have så stor en trup til rådighed, og kun én turnering at spille.

Atalanta ser også ud til at ramme rimelig højt på formbarometeret for tiden! Udeholdet fra Bergamo har efterhånden etableret sig som en fast del af toppen i Italien, og de flotte præstationer de sidste par år ser ud til at fortsætte. De kommer med fire friske Serie A sejre i bagagen, og senest var det i sædvanlig Atalanta stil, da de rev Crotone rundt i manegen og vandt med 5-1. I skrivende stund indtager Atalanta 5.pladsen i ligaen, og kan med en sejr her overhale Roma på 4.pladsen. Der er virkelig tæt kamp om at kvalificere sig til Champions League i denne sæson, der er mange hold om buddet, og intet er afgjort endnu. Atalanta kan sagtens være med når der står topkamp på programmet, i denne sæson er det for eksempel blevet til sejre mod Roma, Lazio, Milan og Napoli, alle de hold har de slået med mere end 1 mål. Så hvis de rammer dagen i morgen, er der gode muligheder for at drille førerholdet fra Inter.

Inter:

Atalanta:
Hans Hateboer (Back, Fast) – Skadet
Sam Lammers (Angreb, Reserve) – Skadet

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic; Martinez, Lukaku.

Atalanta forventet startopstilling: Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti; Maehle, de Roon, Freuler, Gosens; Pessina; Muriel, Zapata.

Odds-forslag: Mål-bonanza i Milano

Vi får et rigtig Serie A brag til at få os igennem mandagen! Der er lagt op til sublim underholdning imellem førerholdet fra Inter og efterfølgerne fra Atalanta. Begge hold laver et hav af mål, henholdsvis 62 og 60 mål efter 25 spillerunder, bedst af alle i ligaen. Der er kæmpe kvalitet i begge holds offensiver med Lukaku-Lautaro vs. Muriel/Zapata/Ilicic, så der er lagt op til god underholdning mandag aften, da alle spillere er fit for fight og flere af dem i forrygende form.

Atalanta er en sjov størrelse at få på besøg, for de spiller ikke som et italiensk hold typisk ville gøre på en svær udebane. Gasperini og hans Atalanta hold går ikke på kompromis med deres spillestil, ligegyldigt hvem de står overfor. Der bliver mast på, presset højt, angrebet gang på gang. Deres spillestil giver grobund for et målrigt opgør mandag aften i Milano, for de kommer ofte til at stå meget mand-mand i forsvaret, og hvis der er en man ikke vil stå alene overfor for tiden, så er det Lukaku. Der bliver god plads til Inter i hurtige omstillinger, hvis Atalanta griber kampen an i vanlig stil. Selvom hjemmeholdet har set virkelig stærke ud på alle parametre på det sidste, så har de vist at de har en defensiv som trods alt er til at tale med. Vi tror på en åben slagudveksling imellem to hold med kæmpe offensiv kvalitet, og et udehold som hellere vinder 4-3 end 1-0. I Atalantas otte kampe i sæson mod top-7 hold er seks af kampene gået over denne linje.

SpilXperten.com anbefaler: Over 3 mål (asian handicap) til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Inter – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

– Det kører på skinner for Antonio Conte og co. for tiden, og de indtager en sikker 1.plads i Serie A med en statistik på 18-5-2 og en målscore på 62:25.

– Atalanta følger godt med i toppen af Serie A, hvor vi finder dem på 5.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 14-7-4 og en målscore på 60:32.

– Romelu Lukaku er kun overgået af Ronaldo på Serie A’s topscorerliste. Belgieren har lavet 18 ligamål indtil videre, og han er i forrygende spillehumør for tiden!

– Det er ikke altid at Luis Muriel får lov at starte på banen for Atalanta, det kan være lidt svært at forstå, for han er brændende varm i denne sæson. Muriel står noteret for 16 træffere i Serie A indtil videre.

– De indbyrdes opgør fordeler sig nogenlunde ligeligt imellem de to hold, denne sæsons omvendte opgør endte da også i en pointdeler efter 1-1 i Bergamo.

Expected Goals: Inter – Atalanta – de seneste tre kampe

Inter
Parma – Inter (1-2) 0,98 – 2,72 xG
Inter – Genoa (3-0) 3,07 – 0,35 xG
AC Milan – Inter (0-3) 1,57 – 2,45 xG

Atalanta
Atalanta – Crotone (5-1) 3,68 – 0,35 xG
Sampdoria – Atalanta (0-2) 0,58 – 3,36 xG
Atalanta – Real Madrid (0-1) 0,03 – 1,9 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Inter – Atalanta d. 8. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Inter - Atalanta d. 8. marts 2021*

Skriv et svar