18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Inger Støjberg odds: Spil på Støjbergs fremtid i dansk politik

Inger Støjberg oddsInger Støjberg er færdig som næstformand hos Venstre. Men hvad bringer fremtiden? Vi har samlet alle de bedste Inger Støjberg odds på denne side, så du kan spille på, hvordan den 47-årige politiker fortsætter sin politiske karriere. Er der en Støjberg-fremtid i Nye Borgerlige? Måske i DF? Find dine odds på Inger Støjberg her.

Odds på Inger Støjberg

Her finder du bookmakernes bedste odds på Inger Støjberg.

Hvilket parti er Støjberg medlem af pr. 1. marts 2021?
Venstre: 1,30 – SPIL HER >>*

Nye Borgerlige: 3,00 – SPIL HER >>*

Dansk Folkeparti: 5,00 – SPIL HER >>*

Konservative: 6,00 – SPIL HER >>*

Liberal Alliance: 10,00 – SPIL HER >>*

Radikale Venstre: 300,00 – SPIL HER >>*

Socialdemokratiet: 300,00 – SPIL HER >>*

Alternativet: 350,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 7. januar 2020 kl. 16:15. Odds kan ændre sig.

Hurtig håndsrækning fra Nye Borgerlige og DF

De mest oplagte kandidater til Inger Støjbergs gunst, er, foruden Venstre, umiddelbart Nye Borgerlige og DF – selvfølgelig pga. den hårde linje i udlændingepolitikken. Netop de ledende skikkelser i disse to partier var da heller ikke sene til at udtrykke deres støttetilkendegivelse af Inger Støjberg. I kølvandet på Inger Støjbergs Facebook-opslag om fratrædelsen af næstformandsstillingen hos Venstre, kommenterede Nye Borgerlige-formand Pernille Vermund hurtigt med et hjerte, ligesom både Kristian Thulesen Dahl, Peter Skaarup og Morten Messerschmidt var tidligt ude med DF-støtten i kommentarsporet.

Analyse: Her er Støjberg medlem pr. 1. marts 2021

Vi har lavet en analyse af Inger Støjbergs fremtidige karrierevej i dansk politik, og du kan læse både analyse og spilforslag HER.

Skriv et svar