18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Horsens – Lyngby: Odds og optakt d. 21. marts 2021

<b>Dommer:</b>Horsens – Lyngby” title=”<b>Dommer:</b>Horsens – Lyngby” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er Superligaens 2 absolutte bundhold, der brager sammen. I vinterpausen blev de udråbt til stensikre nedrykkere. Men aktuelt har de begge blot 1 enkelt nederlag i deres seneste 5 kampe. Horsens tager mod Lyngby i en barsk duel i bunden af tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Horsens – Lyngby. Der er kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 17:00. Se kampen på Viaplay.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Horsens – Lyngby

Oddsene peger på, vi kan forvente et helt lige opgør i denne duel mellem Superligaens 2 dårligst placerede hold.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Horsens – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion:: CASA Arena, Horsens
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Horsens – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en langsomt stigende kurve for Horsens, da Superligaen gik i gang igen i februar. De tabte de første 3 kampe med 3-0, 2-0 og 1-0, og så spillede 0-0 i den fjerde. Det lovede godt, men også deres femte kamp endte 0-0, før de så faktisk fik en sejr, da de hjemme slog AaB 2-1. Siden er det blevet til uafgjort mod FC Nordsjælland og nederlag til SønderjyskE. Horsens er nu 12 point efter Vejle på 10. pladsen, og det er dem, de sigter efter.

De Gule kan jo glæde sig over, at de her møder Lyngby, som de også har 2 gange i nedrykningsspillet, ligesom de også har dobbeltopgør mod Vejle i vente. De kan stadig selv bestemme, om de vil have mulighed for at overleve i Superligaen, men det vil være et helt vanvittigt comeback, hvis det lykkes for Horsens at sikre endnu en sæson i Superligaen.

Sådan et comeback er de allerede i gang med hos Lyngby. Deres seneste 4 kampe har givet 10 point, og det har flyttet dem fra at ligge side om side med Horsens i bundens håbløshed til nu at være mere spiselige 7 point fra Vejle – og de har jo samme ‘fordelagtige’ muligheder som Horsens med i alt 5 kampe mod de direkte konkurrenter i bunden.

De løb godt nok ind i en afklapsning mod FC Nordsjælland senest, men Lyngby tillod sig også at brænde straffe undervejs, og de skabte faktisk mere end rigeligt til, at de kunne have fået noget ud af kampen. Uanset hvordan det går søndag, vil Lyngby gå ind til nedrykningsspillet med optimisme og tro på tingene, for de har vist i løbet af de seneste uger, at når de rammer deres topniveau, kan de sagtens være med i Superligaen. Spørgsmålet er, om de har opdaget det for sent?

Horsens:
Magnus Risgaard Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
Lirim Qamili (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Lyngby:
Pascal Gregor (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne
Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
Emil Kornvig (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
Filip Panjeskovic (Forsvar, Reserve) – Skadet
Adam Sørensen (Back, Reserve) – Skadet
Frederik Gytkjær (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Ludwig, Reese; Buus, Jacobsen, Hansson, Gemmer, Dyhr; Prip, Brajanic.

Lyngby forventet startopstilling: Mikkelsen; Jørgensen, Tshiembe, Winther, Crone; Hebo, Rømer, Jacobsen; Gammelby, Torp, Warming.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Uafgjort ligner et oplagt udfald

Horsens har et fint tag på Lyngby, når de mødes i det østjyske. De seneste 4 gange, Lyngby har været på besøg, er det endt med hjemmesejr. 3x 2-1 og 1 enkelt gang 4-1. De seneste 2 Superligakampe på hjemmebane har Horsens spillet 0-0 med OB og slået AaB. Der er faktisk grund til forsigtig optimisme på hjemmeholdets vegne.

Til gengæld behøver man ikke være forsigtig, når man er optimistisk på Lyngbys vegne. De åbnede foråret med 1-0-sejr i snevejr i Odense, og så havde de 3 tophold på stribe – AGF, Brøndby og FC København – og det gav bare et enkelt point, men så kom motoren i omdrejninger, og de 3 næste blev vundet mod SønderjyskE, FC Midtjylland og Randers. En kort stund overvejede man, om Lyngby kunne gå på vandet og lave vand om til vin, men så blev de lidt menneskelige igen med nederlaget til FC Nordsjælland. Måske blev de også ramt en form for forventningspres, nu det pludselig gik bedre?

Til dette opgør vil begge hold være under enormt pres. Nederlag her er tæt på en katastrofe – mest for Horsens men Lyngby har altså stadig 7 point op til Vejle – og derfor kan det godt blive en kamp mest på Horsens’ præmisser; altså afventende og fyldt med nærkampe og slid og karambolage. Samtidig må begge hold være opsatte på at slutte grundspillet uden nederlag, og det kunne på forhånd ligne en kamp med få mål. Hvis den står uafgjort ved pausen, vil begge mandskaber måske allerede dér begynde at spekulere i at holde fast ved det ene point frem for at jagte de 3. Anbefalingen er at gå med X i form af en intens og dramatisk uafgjort på CASA Arena.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Horsens – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

– Horsens er sidst i Superligaen som nummer 12 med 12 point for 21 kampe.

– Statistikken for Horsens siger 2-6-13 og målscoren 14:35. På hjemmebane er det 2-3-5 og 10:17.

– Lyngby er på 11. pladsen med 17 point efter 21 runder.

– Gæsternes tal siger 4-5-12 og 23:42. Når de er på rejser, er de noteret for 3-0-7 og 15:22.

– Jannik Pohl har fået måltavlen i sving 3 gange i sæsonens løb, og det er flest scoringer i hele Horsens-truppen.

– Jens Martin Gammelby er topscorer for Lyngby med foreløbig 4 mål i sæsonen.

– Deres seneste møde var på Lyngby Stadion 20. november 2020 i en kamp, der endte 1-1.

– Sidst de krydsede knopper i Horsens var 9. januar 2019, hvor Horsens vandt 2-1.

Expected Goals: Horsens vs. Lyngby – de seneste tre kampe

Horsens
SønderjyskE – Horsens (2-0) 2.26 – 0,63 xG
FC Nordsjælland – Horsens (2-2) 1,89 – 2,30 xG
Horsens – AaB (2-1) 3,29 – 0,76 xG

Lyngby
Lyngby – FC Nordsjælland (0-3) 1,57 – 1,29 xG (Lyngby brændt straffe -0,76)
Randers – Lyngby (1-2) 1,99 – 1,82 xG
Lyngby – FC Midtjylland (2-0) 2,12 – 1,03 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Horsens – Lyngby den 21. marts 2021

Vil du livestreame Superliga-kampen mellem Horsens og Lyngby, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Horsens – Lyngby hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Horsens - Lyngby d. 21. marts 2021*

Skriv et svar