18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland – Spanien: Odds og optakt d. 11. november 2020

Holland - SpanienEn gentagelse af VM-finalen fra 2010, som Spanien vandt efter forlænget spilletid. Dengang var begge landshold kendt for deres offensive profiler, men sådan er det langt fra i dag. Hvem får mest ud af træningskampen, Holland eller Spanien? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Spanien, der spilles på Johan Cruijff ArenAi Amsterdam med kampstart onnsdag d. 11. november 2020 kl. 20:45. Kampen kan ses på 6’eren og streames på Dplay.

Få din Unibet bonus nu*

Odds på Holland – Spanien

Som man kan se på oddsene, så vurderer bookmakerne, at Spanien er små favoritter.

Hvem vinder kampen?
Holland: 3,00 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 3,30 – SPIL HER >>*

Spanien: 2,50 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,00 – SPIL HER >>*

Under 2,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Handicap (1-0)
Holland: 1,56 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 4,20 – SPIL HER >>*

Spanien: 5,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Målfattig træningskamp i vente

Holland har i løbet af de seneste par år bygget sig op til igen at være en faktor i europæisk landsholdsfodbold og det skyldes ikke mindst deres defensive fundament. Størstedelen af holdets profiler er forsvarsspillere og det kan også ses på deres resultater, hvor de i de seneste ni landskampe maksimum har lukket et mål ind. Samtidig har de ikke scoret et hav af mål og de offensive profiler hænger heller ikke på træerne i Holland, hvor man stadig sætter sin lid til bl.a. Babel, som man uden at fornærme nogen, vel godt kan siges at være i karrierens efterår. Midtbanespillerne er mere hårdtarbejdende end de er kreative og det har selvfølgelig også indflydelse på hvor mange chancer Holland skaber. Tager man et kig på deres seneste fem landskampe så har de orangeklædte blot scoret to mål.

Spanien står lige i samme situation som Holland. De er også uden en decideret frontangriber som er garant for mål. Derudover så har udskiftningen på Spaniens landshold været massiv i de seneste år og det ser ud til, at Luis Enrique har svært ved at finde sin ideelopstilling. Deres største profil er vel forsvarsgeneral, Sergio Ramos, som nærmest også er den spiller, der har scoret flest mål for det nuværende landshold, hvilket siger en del om de offensive spillere.

Læg dertil, at det er en træningskamp i et tætpakket program, hvor begge landshold har en vigtigere kamp et par dage senere. Derudover bliver der højst sandsynligt skiftet en del i løbet af kampen og det kan hurtige ødelægge rytmen i kampen.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Optakt til Holland – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

Holland:
Virgil Van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet

Spanien:
Thiago (Midtbane, Fast) – Skadet
Rodrigo (Angreb, Reserve) – Covid-19

Holland forventet startopstilling: Krul; Hateboer, De Vrij, Ake, Van Aanholt; Van de Beek, Klaassen, Wijnaldum; Berghuis, Depay, Babel

Spanien forventet startopstilling: Kepa; Navas, Ramos, Torres, Gaya; Canales, Rodri, Merino; Olmo, Llorente; Morata

– Holland spiller igen d. 15. november mod Bosnien & Herzegovina i Nations League, hvor de stadig har mulighed for at tage førstepladsen. Med to kampe igen er de to point efter Polen på puljens førsteplads.

– Spanien spiller allerede igen d. 14. november, hvor de møder Schweiz i Nations League. De topper pt. deres gruppe foran Tyskland og Ukraine.

– Med tanke på, at begge klubber har vigtigere Nations League kampe forude, så vil vi højst sandsynligt se mange reservespillere i aktion og mange udskiftninger undervejs i kampen, hvilket kan ødelægge rytmen i kampen.

– Hollands seneste landskamp endte 1-1 mod Italien.

– Spanien tabte 1-0 til et reservespækket ukrainsk mandskab i deres seneste landskamp.

– Sidst de to hold mødte hinanden var i en træningskamp i 2015. Her vandt hollænderne 2-0.

– Holland har tabt deres seneste to landskampe på hjemmebane med 1-0.

– Spanien har ikke vundet i deres seneste fem udebanekampe. De har spillet fire uafgjort før deres nederlag til Ukraine.

Optakt til og odds på Holland vs. Spanien d. 11. november 2020*

Skriv et svar