18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holger Rune – Benoit Paire: Odds, stream og optakt d. 10. marts 2021

Holger Rune oddsI sidste uge var det Clara Tauson, der trak overskrifter på vegne af dansk tennis, og nu begynder Holger Rune så at røre på sig. Det blot 17-årige talent vandt karrierens første ATP-kamp på gruset i Santiago i går, og i 2. runde venter Benoit Paire i aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holger Rune – Benoit Paire, der spilles onsdag d. 10. marts 2021 fra cirka kl. 23:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Holger Rune – Benoit Paire

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne har mest fidus til danskeren.

Hvem vinder kampen?
Holger Rune: 1,73 – SPIL HER >>*

Benoit Paire: 2,30 – SPIL HER >>*

Hvem vinder første sæt?
Holger Rune: 1,70 – SPIL HER >>*

Benoit Paire: 2,20 – SPIL HER >>*

Spil på sæt
Holger Rune 2-0: 2,40 – SPIL HER >>*

Holger Rune 2-1: 4,33 – SPIL HER >>*

Benoit Paire 2-0: 3,75 – SPIL HER >>*

Benoit Paire 2-1: 5,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Live stream Holger Rune – Benoit Paire d. 10. marts 2021

Vil du streame og spille på Holger Runes kampe? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til ‘Tennis’ og vælg ‘ATP Santiago’

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Live stream Holger Rune vs. Benoit Paire hos bet365 – KLIK HER!*

Odds-forslag: Holger Rune får skovlen under Benoit Paire

Benoit Paire er svær at blive klog på i disse tider. Han forsvinder ind og ud af sine kampe, og det er tydeligt, at han har set bedre dage. Han har bare vundet 2 af 13 kampe efter genstarten, men det er værd at bemærke, at han senest fik taget 1. sæt fra en ellers velspillende Francisco Cerundolo (4. marts på grus i Argentina).

Kan Holger Rune holde koncentrationen mod den iltre franskmand? Det bliver nøglen, for danskeren viste med sin 1. runde-sejr, at han er fit for fight efter kramperne mod Renzo Olivo og en lang kvalifikation. Men kan han holde til presset mentalt? 17-årige Holger Rune jagter karrierens blot anden ATP-sejr, og mulighederne er gunstige (han er da også gjort til favorit af bookmakerne).

Meget kommer til at afhænge af, hvilken udgave af Benoit Paire, der møder op. Vi hælder til, at danskeren formår at komme igennem – eventuelt med et bump på vejen.

SpilXperten.com anbefaler: Holger Rune vinder med 2-1 i sæt til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Optakt til Rune vs. Paire: 2. runde ved ATP Santiago

– Holger Rune har allerede vundet fire kampe på gruset i Santiago, eftersom han måtte igennem kvalifikationen. Danskeren kvalificerede sig til main draw med 3 x 2-1-sejre over Goncalo Oliveira (7-6 2-6 6-2), Emilio Gomez (6-3 4-6 6-1) og Renzo Olivo (4-6 6-3 6-4), inden han slog Sebastian Baez (6-3 6-2) overbevisende i 1. runde.

– Benoit Paire var oversidder i 1. runde som 2. seedet, og det betyder, at franskmanden endnu ikke har spillet nogen kampe i turneringen.

– Holger Rune og Benoit Paire har ikke tidligere mødt hinanden. Danskeren er 14 år yngre end sin franske modstander.

– Holger Rune var tydeligt plaget af krampe mod slutningen af sin tredje kvalifikationskamp, men der var ikke tegn på fysiske udfordringer i duellen med Sebastian Baez senest.

– Benoit Paire har vist tvivlsom form i en længere periode. Den kontroversielle franskmand har blot vundet 2 af sine 13 seneste kampe (har trukket sig i tre af disse).

– Holger Rune er pt. placeret som nr. 410 i verden. Til sammenligning ligger Benoit Paire nr. 29.

– ATP-turneringen i Santiago (Chile) afvikles udendørs på grus.

Skriv et svar