18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Higuains badminton odds nu i ekspertpanelet

Odds www.spilxperten.comForleden rykkede Outsider op fra SpilXpertens boblerpanel til en plads blandt eksperterne, og nu har endnu en bobler gjort ham selskab. Det er den badmintonkyndige Higuain, du nu kan følge i det voksende ekspertpanel.

Danmark har altid været en stor badmintonnation, og på den internationale scene har vi fejret flere store triumfer som nation. Alligevel er det ikke på niveau med håndbold, fodbold og andre nationale sportsgrene i Danmark, når det kommer til interessen for sportsgrenen med tanke på odds. Det kan der dog blive lavet om på her på SpilXperten.com nu, hvor Higuain er blevet opgraderet fra bobler til ekspert.

Higuain gjorde det nemlig rigtig godt som bobler, hvor han i løbet af 60 spil kom op på flotte 115 % i tilbagebetaling. Nu skal den gode start så fortsættes i ekspertpanelet, og indtil videre er den gode stime bibeholdt. Higuains odds på badminton har nemlig løftet ham yderligere op i tilbagebetalingen, som nu siger 118 % efter at have tjent 55 units ind. Senest ramte han både odds 4,00 for fire units og odds 3,38 for otte units!

Vil du også modtage Higuains badmintonfiduser, kan du nu abonnere på spilforslagene direkte på din mobiltelefon. Det kræver blot, at du har point på din SpilXperten.com-konto, hvilket du indsætter med kreditkort eller Moneybookers under ‘Min profil’.

Opret en gratis brugerprofil: Ny bruger

Vil du i gang med at oddse på badminton, er det en god idé at have en konto hos Pinnacle Sports, der giver gode muligheder for indsatser og samtidig nogen af markedets bedste odds. Du kan åbne en konto hos den velrenommerede bookmaker via logoet nedenfor.

PinnacleTilbagebetalingen hos Pinnacle Sports finder du ikke meget højere andre steder på nettet, hvorfor dette er en ‘must have’-bookmaker. Bliv medlem i dag!

Skriv et svar