18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hertha Berlin – Bayern München: Odds og optakt den 5. februar 2021

Hertha Berlin - Bayern MünchnDet er top mod bund, når Hertha Berlin fredag aften byder rekordmestrene fra Bayern München op til duel. Formpilen peger i hver sin retning, og det er vel sigende, at Bayern München straks efter dette opgør sætter kursen mod FIFAs klub-VM i Doha. Dét kan Hertha Berlin kun drømme om at deltage i. De har i stedet travlt med deres eget mareridt i bunden af tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hertha Berlin – Bayern München. Der er kampstart fredag d. 5. februar 2021 kl. 20:00. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Oddsboost til Super Bowl hos Mr. Green

Lyt til SpilXpertens podcast, hvor Benjamin Leander og Rasmus G. er klar med 6 spiltips, ligesom at Liverpool – Manchester City også bliver vendt!

Odds på Hertha Berlin – Bayern München

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne ikke overraskende har størst fidus til Bayern München.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Hertha Berlin – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Robert Schröder
Stadion:: Olympiastadion, Berlin
Vejret: 0° og let vind

Optakt til Hertha Berlin – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var umiddelbart ikke en mirakelkur for Hertha Berlin at vende tilbage til Pal Dardai som træner. Første opgør endte med 3-1-nederlag ude mod Frankfurt. Nu har holdet så forstærket sig med Sami Khedira og Nemanja Radonjic.

Men modstanden i næste kamp er også af en noget anden karakter end Frankfurt. Det er nemlig rekordmestrene fra Bayern München, der kommer på besøg på Olympiastadion.

Historisk set har gæsterne et fast greb om Hertha Berlin med 41 sejre i de i alt 71 indbyrdes opgør indtil nu. Det er blot blevet til 10 sejre for værterne i tidens løb mod Bayern München. Næppe en ønskemodstander.

Og gæsterne kommer i fin form. De har visket det noget vaklende udtryk lige efter nytår ud. Først var de bagud 2-0 ved pausen mod Mainz men endte med at vinde 5-2. Runden efter smed Bayern så selv en 2-0-føring og endte med at tabe 3-2 ude mod Gladbach. Og så var der jo pokal-exit mod Holstein Kiel fra 2. Bundesliga.

Men siden da har Flicks mandskab ikke set sig over skulderen og vundet 4 kampe på stribe. De kommer til Berlin for at hapse nummer 5.

Det omvendte opgør er stadig kandidat til en af årets vildeste kampe. Bayern München vandt med 4-3 på 4 – ja, fire! – scoringer af Robert Lewandowski. Mon ikke de har talt lidt ekstra om, hvordan de skal stoppe polakken i løbet af ugen i Berlin?

Hertha Berlin:
Nils Körber (Mål, Reserve) – Skadet
Dedryck Boyata (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Marvin Plattenhardt (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Javairô Dilrosun (Kant, Reserve) – Skadet
Jhon Cordoba (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayern München:
Alexander Nübel (Mål, Reserve) – Skadet
Tanguy Nianzou (Forsvar, Reserve) – Skadet
Javi Martinez (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne (COVID-19)
Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Karantæne (COVID-19)
Fiete Arp (Angreb, Reserve) – Skadet

Hertha Berlin forventet startopstilling: Jarstein – Klünter, Stark, Torunarigha, Mittelstädt – Ascacibar, S. Khedira – Lukebakio, Guendouzi, Matheus Cunha – Piatek

Bayern München forventet startopstilling: Neuer – Pavard, Süle, Alaba, Davies – Kimmich, Roca – L. Sané, T. Müller, Coman – Lewandowski

Odds-forslag: De seneste møder bød på mål – en hel del af dem

Stort set ligegyldigt hvor og hvornår Bayern spiller, er det vanskeligt at se bort fra, at de har fine chancer for at vinde de fleste kampe. Særligt som i øjeblikket, når de rammer en formtop. Det ser rigtig fornuftigt ud for deres forsøg på at snuppe titlen ved klub-VM også, at de er inde i en fin periode.

Der er selvfølgelig noget X-faktor for Hertha Berlin med ny ‘gammel’ mand i trænerstolen. Pal Dardai har stået i front for berlinerne før, og af de seneste 5 gange Hertha Berlin har fået point ud af møder med Bayern München, har det 4 af gangene været med Pal Dardai som træner. Måske har han et trick eller to i ærmet endnu engang?

Og hvad betyder tilgangen af Sami Khedira? Vil han kunne tilføre ro og stabilitet til hele holdet, så de løfter sig fra dag 1? Den store midtbanemand er ofte kritiseret for diverse mangler. Men han er også ret ofte at finde på hold, der vinder.

De seneste tre indbyrdes opgør har i alt budt på 15 scoringer. Seneste møde endte 4-3 til Bayern. Sydtyskerne ligner ikke et mandskab, der pludselig skal til at være strategiske og spekulere i at spare kræfter til klub-VM. De vil komme buldrende i deres sædvanlige stil. Det betyder formentlig mål. Formentlig flere af dem.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,35 – SPIL HER >>*

Hertha Berlin – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

– Hertha Berlin er på en aktuel 15. plads i Bundesligaen. Lige præcis med numsen over de kriminelle pladser i nedrykningszonen. Á point med Bielefeld på 16. pladsen.

– Statistikken for Hertha Berlin hedder 4-5-10 med scoren 25:35. Hjemme på Olympiastadion er det blevet til 2-2-5 og 11:19.

– Bayern München topper tabellen med 45 point – 7 ned til nummer 2 – cifrene 14-3-2 og en score på 57:26. På udebane har sydtyskerne 7-1-2 og 23:14.

– Hertha Berlin åbnede efter nytår med 3-0-gevinst over Schalke, men siden er det blevet til 4 nederlag og en enkelt uafgjort. De har bare scoret 2 mål i de seneste 5 kampe og indkasseret 11.

– Gæsterne kommer i anderledes stærk form. 4 sejre på stribe og overbevisende 11-2 i målscore.

– De seneste 8 indbyrdes opgør mellem de to klubber er endt med 3 sejre til Bayern München. 4 er endt uafgjort, og så har Hertha Berlin jo så vundet en enkelt gang.

Live stream Hertha Berlin – Bayern München d. 5. februar 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Bundesligaen? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Hertha Berlin - Bayern München d. 5. februar 2021*

Skriv et svar