18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Guldregn over SpilXperten

SpilXpressen fik flot debut med 3 af 4 anbefalinger i boks. Eksperterne viste endnu en gang, hvorfor de er skandinaviens skarpeste. Ingen over – ingen ved siden af. Og så naturligvis forumkongen Leandinho, der som vanligt havde fundet syle skarpt guf frem.

SpilXpressen fik en flot start. Silkeborg svigtede ikke i topkampen mod Herfølge og kørte en sikker sejr hjem. Og dermed var topspillet i boks. Portugal og Sverige spillede som forventet en defensiv kamp, mens Holland ikke levnede Skotland mange chancer. Eneste kiks kom fra Hernings forsvarende ishockeymestre, der var helt ved siden af sig selv i den første finale. Husk du kan tilmelde dig SpilXpressen her: Spilxpressen.

I disse finanskrisetider er det godt at have et sikkert holdpunkt. Det har man i SpilXpertens faste eksperter, der bare fortsætter med at skabe indtjening. Både mestr, Casual, Molineux, Quite Please og Sutsko var på banen med flotte spil, der alle sad som de skulle. Den Sorte Boks ramte desuden 2 af 3 spil, og har fået en fin start. Husk du kan få eksperternes spil på sms ti minutter før de offentliggøres på sitet. Og samtidig er du sikker på ikke at gå glip af spil.

Opret dig som bruger her
Køb point her

Leandinho var vanen tro på banen med masser af guf. Og endnu en gang havde han fundet flere flotte fiduser. Specielt Lyngbys pointtab i Fredericia var imponerende godt set og meldt utrolig tidligt op.

Skriv et svar