18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grunk i forrygende form

$$$Tilbage i januar tilknyttede SpilXperten en ny spansk ekspert til panelet i form af ’Grunk’, der lige siden har postet spil om spansk og europæisk fodbold. Grunk var i forvejen kendt for at lave et stykke solidt arbejde når det kom til betting, og disse takter har han i den grad videreført på SpilXperten.com.

Indledningen på SpilXperten blev ganske vidst ikke fremragende med tre tabte og to vundne spil, men efter rusten blev banket af har de rigtige spilforslag siddet som perler på en snor. Af de seneste 14 spil har kun et enkelt nemlig været forkert, mens hele 12 af slagsen har været rigtige.

Det hele kulminerede onsdag aften, da Grunk satte sit hidtil største spil til syv units. Dette gik på, hvorvidt FC Barcelona ville fortage sig færre end tre udskiftninger i Champions League-kampen imod Stuttgart til odds 3,55. Da træner Guardiola kun benyttede sig af to udskiftninger sad spillet lige i skabet. Dermed kronede Grunk en lang række flotte resultater med endnu et flot bet.

Der er ingen tvivl om, at Grunk kan sin spanske og europæiske topfodbold. Du kan få del i ekspertens viden og spilforslag direkte på mobilen, hvis du tilmelder dig Grunks sms-adviseringer. Dette gør du under ’min profil’, hvor du skal sørge for at have point på din konto. Har du ikke allerede en bruger på SpilXperten, kan du OPRETTE EN GRATIS PROFIL HER.

Skriv et svar