18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey tror på favoritterne

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, har stor tiltro til favoritterne i tirsdagens ishockey-kampe.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til tirsdagens kampe:

Frederikshavn – Herlev
ENDELIG fik Herlev deres første sejr. Og bare rolig, der kommer flere. Herlev har spiller uafgjort i de sidste 4 hjemmekampe, men har så tabt i overtid eller straffeslag. Frederikshavn spillede ikke super godt hjemme imod Herning. Der venter en tæt og spændende kamp, som jeg håber Frederikshavn vinder 😉

Hvidovre – Herning
Efter Hvidovre´s fine start har de nu tabt de sidste 5 kampe. Herning spillede en rigtig professional kamp i Frederikshavn og vandt 3-0. Det bliver en meget svær kamp for Hvidovre, da Herning meget gerne vil have revance for nederlaget på hjemmebane imod Hvidovre. Herning vinder sikkert, og der bliver scoret over 5,5 mål.

Nordsjælland – Esbjerg
Det er ved at være ”hverdag” igen for Nordsjælland, der spiller sin 3. kamp efter det væmmelige uheld med deres brændte bus. De møder Esbjerg, som kommer til Hørsholm med 8 nederlag i træk. Det er kampen mellem nr. 8 og 9. Esbjerg trænger virkelig til sejr snart, men de får det svært imod Nordsjælland. Nordsjælland vinder kampen som ikke bliver målrig, under 5,5 mål.

Rødovre – AaB
AaB fik deres første nederlag i lang tid, da de tabte til formstærke Sønderjyske med de mærkelige cifre 5-9. Rødovre er ligaens dukse, og har et stærkt hold med et rigtig godt powerplay. AaB er også mestre i powerplay, så derfor kan udvisningerne være meget afgørende. Tror det bliver en kamp med en del mål. Derfor tipper jeg over 5,5 mål og en Rødovre sejr.

Sønderjyske – Odense
Sønderjyske er inde i en rigtig god stime med sejre i deres sidste 5 kampe. Det er altid svært for udeholdet at spille i Vojens og det bliver det også for Odense. Senest gik Sønderjyske fra 1-3 til en sejr på 9-5 over AaB. Odense kommer med en frisk sejr fra Hvidovre. Det bliver dog til en hjemmesejr, og der bliver scoret mere end 5,5 mål.

Hockeyhilsner fra Mike

Følgende spil foreslås på baggrund af Grey´s analyser:

Den oplagte: Herning-sejr – odds 1,77 Danbook (1,75 Bwin)

Den dristige: Nordsjælland-sejr – odds 1,90 (1,85 Nordicbet)

Den vovede: Handicap-sejr til Rødovre – odds 2,75 Sportingbet

Skriv et svar