18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey tipper tirsdagshockey

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, giver endnu engang SpilXpertens brugere en hjælpende hånd, når krydserne skal sættes i de svære hockeykampe.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til kampene tirsdag aften:

Herning – Nordsjælland
Herning SKAL vinde hvis de skal holde trit med Rødovre om 1. pladsen (Rødovre har Herlev hjemme i denne runde og vinder sikkert). Herning plejer at kende deres besøgstid når slutspillet nærmer sig. Herning vinder sikkert og der bliver scoret over 5,5 mål.

Rødovre – Herlev
Rødovre har ALT at spille for, mens Herlev kan spille uden nogen form for nerver. Rødovre´s hold er dog så meget bedre end Herlev´s, samt de spiller om 1. pladsen, at de vinder denne kamp sikkert. Hjemmesejr og der bliver scoret over 5,5 mål.

Sønderjyske – Hvidovre
Sønderjyske har vundet 7 ud af de sidste 8 kampe, og 9 af de sidste 11. Sønderjyske er med deres nuværende form nu med i kampen om 1. pladsen. Hvidovre´s rolle om 9. pladsen er heller ikke helt væk endnu. Tror på en sikker hjemmesejr og der bliver scoret over 5,5 mål.

AaB – Frederikshavn
Et rigtigt lokalopgør, som sikkert bliver tæt. AaB kæmper om de øverste pladser, mens Frederikshavn kæmper HELT VILDT for at komme med i Play Off. I må selv tippe en vinder i denne kamp – god kamp !!!

Esbjerg – Odense
En rigtig vigtig kamp for begge mandskaber. Esbjerg SKAL vinde disse kampe imod “konkurrenterne”. Odense fik en meget vigtig sejr i sidste rundes kamp imod Nordsjælland efter at havde været bagud 0-2. Men Odense er bestemt ikke “Play Off sikker” endnu. Tror ikke der bliver scoret mange mål i denne kamp, så derfor under 5,5 med Esbjerg som vinderne, fordi de SKAL !!!!!

Hockey hilsner fra Mike Grey

På baggrund af analyserne er her spilforslag til kampene:

Den oplagte: Sønderjyske -1,5 1,71 Bet365 (1,65 Nordicbet)

Den dristige: Rødovre -4 1,80 Bet365

Den vovede: Under 5,5 i Esbjerg-Odense 2,63 Ladbrokes (2,40 Centrebet)

Skriv et svar