18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey tipper kvartfinalerne

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, blev den helt store helt i fredags, da han med en straffeslagsscoring bragte Frederikshavn videre til slutspillet. Her møder de Rødovre, og det er kun én af fire spændende kvartfinaler, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til kampene tirsdag aften:

Rødovre – Frederikshavn
Rødovre har længe været sikker på slutspillet, mens Frederikshavn akkurat lige ”slap” med i slutspillet. Det bliver en meget lige kamp mellem de to hold. 3 ud af 5 opgør i denne sæson er endt i overtid. Tip gerne på Frederikshavn 🙂

Herning – Hvidovre
Underligt nok er de fem opgør mellem de to hold alle endt med udesejre. 2 til Hvidovre i Herning og 3 til Herning i Hvidovre. NU gælder det, og det ved Herning, som vinder denne kamp sikkert. Der bliver dog ikke scoret mange mål. Herning-sejr og under 5,5 mål.

AaB – Odense
AaB fører 4-1 i indbyrdes opgør i denne sæson. For en god uge siden førte AaB 3-0 men tabte alligevel 3-5 til netop Odense. Dette gentager sig ikke her. AaB VIL have revance for denne kamp og vinder sikkert. Over 5,5 mål.

Sønderjyske – Nordsjælland
Nordsjælland fører 3-2 i indbyrdes opgør i denne sæson. Bl.a. har de vundet i Vojens. For denne serie bliver kæden med Degn-brødrene og deres målmand meget vigtig. Nu er det playoff og det betyder, at de små ting kommer til at afgøre mange kampe. Tror på hjemmesejr og der bliver scoret over 5,5 mål.

Hockey hilsner fra Mike Grey

På baggrund af analyserne er her spilforslag til kampene:

Den oplagte: AaB-sejr – odds 1,53 Bwin

Den dristige: Herning -2 – odds 1,76 Bet365

Den vovede: Frederikshavn +0,5 – odds 3,65 Centrebet

Skriv et svar