18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey tipper fredags-hockey

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, skal med sit hold ud i en meget vigtig bundkamp mod Herlev fredag aften. Inden da har han dog nået at vurdere de andre kampe også.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til kampene fredag aften:

Esbjerg – Nordsjælland
Esbjerg fik en MEGET vigtig sejr i Herlev i sidste runde. Her venter endnu en vigtig kamp for begge mandskaber. Nordsjælland kan med en sejr komme lidt væk fra bundstriden, mens en Esbjerg sejr kan give dem extra motivitation og måske få kontakt med de øvrige bundhold. Jeg tipper en meget lige kamp, som sagtens kan ende med et X, og mere end 5,5 mål i kampen.

Frederikshavn – Herlev
Endnu en bundgyser, hvor hjemmeholdet har revance tilgode. En hjemmesejr vil skabe lidt luft til bunden, hvorimod et nederlag vil gøre det extra surt for Nordjyllands stolthed. Tip selv på kampen (meget gerne en hjemmesejr – tak).

Sønderjyske – Odense
Kampen om 4. pladsen. Odense har vundet de 2 første kampe med 4-3, netop i Vojens. Vojens vil MEGET gerne have revance for de to nederlag. Odense har dog fået point i 7 ud af 8 udekampe i denne sæson. Tror dog ikke de får point her. Sønderjyske vinder og der bliver scoret over 5,5 mål.

Hvidovre – Herning
Hvidovre har vel været den positive overraskelse i denne sæson med en del gode kampe. Her får de dog meget svært, da Herning nærmer sig 1. pladsen, og Herning vinder sikkert denne kamp, der bliver ligeledes scoret over 5,5 mål i denne kamp.

AaB – Rødovre
Nummer 3 imod nummer 1. En rigtig topkamp, hvor de 2 landsholdsmålmænd bliver afgørende. Begge hold er rigtig stærke i det offensive spil. Det kan derfor godt blive en kamp med mange mål. Jeg tror på hjemmesejr og at der bliver scoret over 5,5 mål.

Hockeyhilsner fra Mike

Følgende spil foreslås på baggrund af Grey´s analyser:

Den oplagte: Herning-sejr – odds 1,55 Nordicbet, Bwin

Den dristige: AaB-sejr – odds 2,12 Centrebet

Den vovede: X i Esbjerg-Nordsjælland – odds 4,35 Nordicbet/Bet24

Skriv et svar