18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey: “Sønderjyske vinder sikkert”

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, er tilbage med gode spil-fiduser efter et par ugers hårdt tiltrængt ishockey-pause.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til kampene torsdag og fredag:

Hvidovre – Esbjerg
Begge hold er inde i en periode hvor pointene mangler. Esbjerg fik dog en sejr i overtid over Herning før landsholdspausen. Hvidovre har tabt de sidste 8 kampe og deres sidste sejr er over netop Esbjerg, som de slog 14. okt. i overtid. Tror Esbjerg vinder denne meget vigtige kamp for begge mandskaber, men der bliver scoret under 5,5 mål.

Frederikshavn – Rødovre
En meget spændende kamp, som i selv må finde en vinder i 😉 Frederikshavn har været inde i en periode med kun 1 sejr i de sidste 7 kampe, hvor i mod Rødovre har selvtiden i orden, som ligaens nummer 1.

Sønderjyske – Nordsjælland
Sønderjyske vinder denne kamp. De har vundet 6 ud af de sidste 8 kampe i ligaen samt er de meget stærke hjemme. Sønderjyske skal vinde for at holde fat i førerfeltet og Nordsjælland skal vinde for at holde fast i midterfeltet. Hjemmesejr og der bliver scoret over 5,5 mål.

Odense – Herning
Odense har ikke været stærke hjemme denne sæson og Herning er altid stærke (både ude og hjemme). Herning er dog lidt skadesramte i øjeblikket. Blain Down, Signoretti og Stefan Lassen var ude imod Aab i tirsdags, men de vandt dog alligevel. Herning vinder og der bliver scoret over 5,5 mål.

Hockeyhilsner fra Mike

Følgende spil foreslås på baggrund af Grey´s analyser:

Den oplagte: Sønderjyske-sejr – odds 1,55 Betathome

Den dristige: Herning-sejr – odds 2,20 Betathome

Den vovede: Esbjerg-sejr – odds 2,80 Bwin

Skriv et svar