18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey: “Jysk dominans i aften”

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, tror på de jyske hold i aftenens runde. Udover sit eget hold, Frederikshavn, så tipper han sejre til Herning, Sønderjyske, AaB og Esbjerg.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til kampene fredag aften:

Odense – Herning
Odense vandt en flot sejr i Rødovre i søndags, men de har stadig “kun” vundet 3 af de sidste 13 kampe. Herning har imidlertid spillet sig op på duksepladsen i ligaen, og der vil de MEGET gerne forblive resten af grundspillet. Herning har også vundet de tre tidligere opgør i denne sæson imod Odense. Herning vinder og der bliver scoret over 5,5 mål.

Frederikshavn – Rødovre
Rødovre har tabt de sidste 4 kampe (godt nok to af dem i overtid), det er ikke så almindligt for dem at tabe flere kampe i træk. Frederikshavn har fået en del point på det sidste (men det er også MEGET nødvendigt hvis der er noget som skal hedde slutspil i år). I må selv tippe resultatet.

Sønderjyske – Nordsjælland
Nordsjælland har bare vundet 2 ud af de sidste 9 kampe, og er nu med i kampen om de “nederste” pladser. Sønderjyske har fået point i deres sidste 5 kampe, hvor de 4 er vundet. Nordsjælland er meget afhængig af deres 1. målmand Asplund. Sønderjyske vinder denne kamp, og der bliver scoret over 5,5 mål

AaB – Herlev
Dette kan ikke blive andet end en sikker hjemmesejr. Godt nok kæmper Herlev rigtig godt, men til tider falder de sammen. Det gør de i denne kamp, da Aab har ALT at spille for, bl.a. førstepladsen. Sikker hjemmesejr og der bliver scoret over 5,5 mål.

Hvidovre – Esbjerg
En rigtig GYSER !!!!!! Begge hold kan bruge en sejr RIGTIG RIGTIG meget, men Esbjerg nok mest ;-). Hvidovre kan med en sejr “næsten” sikre sig en plads i dette års slutspil, mens et nederlag til Esbjerg vil betyde ekstra hårdt arbejde for dem i andre kampe. Esbjerg er dog inde i en rigtig god periode med point i de sidste 6 kampe, hvor de 5 er endt med en sejr. Tror på en meget lige kamp, som Esbjerg vinder (fordi de SKAL), under 5,5 mål.

Hockey hilsner fra Mike Grey

Følgende spil foreslås på baggrund af Grey´s analyser:

Den oplagte: Sønderjyske 1,45 Nordicbet/Betsafe

Den dristige: Herning-sejr – odds 1,88 Sportingbet

Den vovede: Esbjerg-sejr – odds 2,85 Sportingbet/Bet24

Skriv et svar