18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey: Favoritterne slår igen!

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, og hans klub Frederikshavn er meget tæt på at skabe en sensation i kvartfinaleserien mod Rødovre. Foran 3-1 kan nordjyderne ekspedere Rødovre ud allerede fredag aften, hvis alt flasker sig.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til de spændende kampe fredag aften:

Herning – Hvidovre
Dette bliver ikke Herning´s sidste kamp, selvom Hvidovre har vundet 3 af 4 opgør i Herning i denne sæson (meget meget flot). Herning har for alvor kniven på struben, og SKAL vinde de sidste 3 kampe for at gå videre til semifinalerne. Men de må kun tænke på denne 1. kamp, da det ellers går galt. Herning vinder denne kamp og der bliver scoret over 5,5 mål.

Rødovre – Frederikshavn
Her har Rødovre kniven for struben. Et nederlag til hjemmeholdet og der er sommerferie for dem 7. marts – hvem havde regnet med det, da de vandt pokalen i overlegen stil og samtidig sikrede sig 1. pladsen i grundspillet !!!! Frederikshavn har spillet rigtig slutspilshockey i de 4 første kampe, og hvem ved, måske gør de det igen i den 5. !!!!! Hold gerne på Frederikshavn 🙂

Sønderjyske – Nordsjælland
Sønderjyske kan sikre sig pladsen i semifinalen med en hjemmesejr. Det tror jeg også de gør, da de har været bedst i alle 4 kampe hidtil i denne serie imod Nordsjælland.
Nordsjællang ”lægger” sig dog næppe ned og overgir´ sig. Der bliver ikke scoret mange mål, hvis Nordsjælland kan holde Sønderjyske fra at score i starten af kampen. Tror på hjemmesejr og under 5,5 mål.

AaB – Odense
Endnu en kamp, hvor forhåndsfavoritterne er bagud 1-3 i kampe. Odense kæmper vildt for deres overlevelse rent økonomisk og selvfølgelig for at komme i semi. Det sidste ser rigtig godt ud, da de som sagt fører med 3-1. Det første problem (mht. det økonomiske) kan sagtens få spillere og ledere til at ”rykke sammen i bussen”, når sådanne problemer opstår, selvom det selvfølgelig ikke er optimalt. Det er en MUST WIN kamp for Aab, og det vil præge kampen, hvis ikke Aab får scoret i starten af kampen. Denne kamp bliver et drama, som sagtens kan ende i overtid, med en efterfølgende hjemmesejr. Tror på under 5,5 mål.

Hockey hilsner fra Mike Grey

På baggrund af analyserne er her spilforslag til kampene:

Den oplagte: Herning-handicapsejr – odds 1,55 Ladbrokes/Sportingbet

Den dristige: Under 5,5 i Sønderjyske-Nordsjælland – odds 2,25 Danske Spil

Den vovede: X i AaB-Odense – odds 4,85 Danske Spil

Skriv et svar