18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grey & Co. jagter endnu en sejr

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, og hans klub Frederikshavn overraskede stort i den første kvartfinalekamp mod Rødovre. Fredag aften skal holdene igen i ilden, og det bliver spændende at se, om nordjyderne kan fortsætte opturen.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til kampene fredag aften:

Odense – AaB
AaB vandt det første opgør sikkert med 6-1. Nu er der desværre lidt negativ snak omkring økonomien i Odense – det lyder på, at klubben ikke kan betale lønningerne til den 1. marts. Enten betyder det, at holdet står sammen i denne situation eller også kan en hurtig AaB-føring på 1 eller 2 mål måske få en MEGET negativ effekt. Jeg tror dog spillerne i Odense står sammen, og denne kamp bliver mere lige end den første, uden ret mange mål. Kampen ender 2-2, men AaB vinder i overtid. Altså under 5,5 mål.

Frederikshavn – Rødovre
Frederikshavn vandt det første opgør over grundspilsmestrene efter en meget lige kamp, hvor Frederikshavn forsvarede sig godt og Rødovre kunne ikke score på Frederikshavn´s 10 udvisninger. Det blev afgørende i den første kamp. Denne kamp bliver med sandsynlighed meget lige og spændende. Hold gerne på Frederikshavn 🙂

Nordsjælland – Sønderjyske
Efter at have vundet 3 ud af 5 opgør i grundspillet imod Sønderjyske, kom Nordsjælland ned på jorden igen med et 0-5 nederlag i Sønderjyske. Men men men, Nordsjælland vil meget gerne have revanche nu, så de kan udligne til 1-1 i kampe. Igen igen er Nordsjælland meget afhængige af målmand Asplund og kæden med Degn, Degn og Wallin. Tror på hjemmesejr og under 5,5 mål.

Hvidovre – Herning
Efter det pinlige og meget store nederlag på 1-10 i tirsdagens kamp i Herning, kommer Hvidovre ud til denne kamp med en sult, som er meget stor. Den rækker dog ikke til at drille Herning. Herning har vundet 3 gange i denne sæson i Hvidovre og denne gang vinder de igen sikkert. Der bliver scoret over 5,5 mål.

Hockey hilsner fra Mike Grey

På baggrund af analyserne er her spilforslag til kampene:

Den oplagte: Herning-sejr – odds 1,50 Sportingbet/Betsafe

Den dristige: Nordsjælland-sejr – odds 2,85 Bwin (2,80 Danske Spil)

Den vovede: X i Odense-AAB – odds 4,60 Betsafe (4,50 Sportingbet)

Skriv et svar