18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Golden State Warriors – L.A. Lakers: Odds og optakt d. 1. marts 2021

Golden State Warriors - L.A. LakersTo store hold i Californien tørner sammen natten til mandag. Det er Golden State Warriors, der besøger L.A. Lakers i Staples Center. Her bringes odds, optakt og spilforslag til Golden State Warriors – L.A. Lakers, som vises direkte på TV2 Sport fra kl. 02:00 mandag d. 1. marts 2021.

Af Magnus Fisker Andersen

Odds på Golden State Warriors – L.A. Lakers

Afsnittet opdateres, når bookmakerne har frigivet odds på kampen.

Kampvinder – inklusiv overtid
Golden State Warriors: 2,35 – SPIL HER >>*

L.A. Lakers: 1,70 – SPIL HER >>*

Handicap – inklusiv overtid
Golden State Warriors +3,5: 1,91 – SPIL HER >>*

L.A. Lakers -3,5: 2,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

NBA optakt: Warriors vs. Lakers – Staples Center, Los Angeles kl. 02.00 mandag d. 1/3


Natten til mandag skal vi have L.A. Lakers i aktion mod Golden State Warriors. Lakers fik mod Portland Trail Blazers, sat en stoppe for deres række af nederlag, som trods alt nåede at tælle fire. Fraværet af Anthony Davis er mærkbart for Lakers, og lige netop derfor bliver kampen mod Warriors utrolig interessant. Der er de to største hold i Californien, og sidste gang de mødtes leverede Warriors overraskelsen, så spørgsmålet bliver om de kan gøre det igen.

Golden State Warriors

Warriors har sikret sig tre sejre i træk, hvilket normalt betyder, at Stephen Curry har spillet fantastisk. Dette er i virkeligheden ikke den hele sandhed for Warriors’ sejre. Godt nok har Curry snittet 30 point per kamp, og dårligt har han bestemt heller ikke spillet, men i virkeligheden er det spillere som Kelly Oubre Jr. og især Draymond Green, der har ført holdet til sejre.

Draymond Green har været aldeles fremragende. Han er bestemt en spiller der deler vandene, og mange ville sågar påstå, at med alle sine raserianfald er han skadelig for sit hold. Jeg hører til den gruppe, som synes, at han er genial. Han er hverken atletisk, stor eller specielt godt skydende, men til trods for det er han enormt indflydelsesrig på banen. Hans evne til at dække op, lede og ikke mindst aflevere bolden har resulteret i at Curry skyder markant bedre når Green er på banen samtidig. Med Green på banen rammer Curry på 46,9% af sine forsøg bag 3-pointslinjen, og uden Green rammer han kun på 32,6%. Det er ret vildt! I seneste kamp mod Charlotte Hornets sikrede han sig sin karrieres 25. triple double og leverede imponerende 19 assist.

Kampen mod Lakers bliver vigtig for Warriors, hvis de så småt begynder at skelne til tabellen i Western Conference. Med den nye struktur er 6. pladsen i konferencen nemlig særdeles vigtig, da man dermed slipper for Play-In kampene for at sikre sig en slutspilsplads. Nu hvor Lakers sidst vandt over Trail Blazers, så ligger det nemlig til Warriors, at smutte forbi Trail Blazers, hvis de kan vinder over Lakers. Jeg er sikker på, at Steve Kerr vil gøre alt for, at Warriors kan tilføje endnu en sejr.

L.A. Lakers

Det har vist sig at være rigtig smertefuldt for Lakers, at Anthony Davis har været fraværende i en del kampe efterhånden. 2-4 er deres record siden skaden til Davis. Det lader til at vi kan forvente, at Davis er tilbage på banen kort tid efter All-Star weekenden. Hans tilbagekomst bliver også særdeles kærkommen, da de andre hold i toppen af Western Conference er rigtig gode. Der er altså ikke råd til, at Lakers tager foden fra speederen.

En anden spiller der havde været ude af truppen i nogle kampe var Dennis Schröder. Han havde en prompte effekt mod Trail Blazers, da han bidrog med 22 point. Grunden til at jeg nævner Schröders 22 point, er fordi, at Lakers ikke er velsignet med så meget offensivt power, når Davis ikke er med. Det er altså enormt vigtigt, at LeBron James får støtte af sine holdkammerater i offensiven, og her har Schröder nogle kvaliteter, som er guld værd for Lakers.

Kampen mod Warriors har kæmpe betydning for Lakers. Dels fordi de smed en enorm føring, og tabte til Warriors sidste gang de to hold mødtes. Men den primære årsag til, at Lakers er sultne efter andre score end LeBron, bygger på at der netop ikke er ret mange andre, der kan skabe skuddet for sig selv. Der skal komme noget produktion fra Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope og netop Schröder før Lakers kan opnå samme succes, som sidste sæson.

Dommen over Warriors – Lakers: Warriors overrasker!


Jeg tror på, at specielt Stephen Curry og Draymond Green kan lugte den slutspilsplads, og det vil være nok brændstof til, at de spiller en stor kamp mod Lakers. Derudover har Warriors haft et fantastisk forsvar på det seneste, som vil gøre det svært for Lakers, der i forvejen ikke har haft nemt ved at score point. Draymond Green får igen en nøglerolle(hvis ellers han kan holde sig på banen), når han binder hele Warriors holdet sammen, og samtidig tager sig af den fysik, som Lakers kommer med.

Bud på resultat: 100 – 94 til Warriors

Skriv et svar