18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Giacobbos spilforslag knivskarpe omkring årsskiftet

Odds Giacobbo www.spilxperten.com2010 blev ikke helt det ønskede succesår for Giacobbo, der dog præsterede at lave overskud igen. Afslutningen på 2010 blev dog fremragende for Giaccobos spilforslag, og det momentum ser eksperten ud til at have taget med over i 2011. Derfor kan det være en rigtig god idé at holde øje med den svenske odds- og tipsekspert i det nye år.

Giacobbo må siges at være en af de eksperter, der har allerbedst styr på, hvad der rører sig på det svenske marked for odds. Betalingseksperten på SpilXpertens søsterside, Spelunivers, holder således skarpt øje med de svenske sportsgrene, hvor specielt ishockey og bandy er populære spilobjekter.

Netop ishockey og bandy har Giacobbo vist sig rigtig skarp på her i vintermånederne, hvor specielt spilforslagene op til jul og nytår ramte gang på gang. Således blev 2010 afsluttet med manér, mens 2010 også er blevet indledt ganske fornuftigt.

De 20 seneste spilforslag, som Giacobbo har postet, har givet gevinst i hele 75 % af tilfældene. Det betyder, at 15 af de sidste 20 spilforslag har været rigtige, mens kun fire har været forkerte. Et enkelt spilforslag er blevet annulleret, så alt i alt har det altså set fremragende ud i den seneste tid for de folk, som har fulgt Giacobbos spilforslag på Spelunivers.

Du kan også følge Giacobbo og få den svenske betalingseksperts spilforslag direkte på mobilen, hvis du opretter en bruger her: Spelunivers.

Efterfølgende kræver det blot, at du indsætter point på din Spelunivers-konto og indtaster dit mobilnummer (husk landekoden). Herefter vælger du Giacobbos spilforslag under din egen profil, og så er du klar til at modtage de svenske odds og tips.

Skriv et svar