18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Giacobbos fodbold odds er brandvarme

Fodbold odds fra Giacobbo på www.spilxperten.comDet har været en stille sommer hvad angår fodbold i Danmark, men i Sverige har Giacobbo med sine gode fodbold odds straffet bookmakerne. Således har den svenske fodboldekspert ramt ni ud af de sidste 11 spilforslag, hvor der bl.a. er scoret så højt et odds som 6,75!

Fodbold odds fra Giacobbo er brandvarme

De svenske fodboldrækker havde en kort sommerpause tilbage i juni, hvor der var U21 EM i Danmark. Siden da er der dog blevet spillet masser af fodbold hos vores svenske naboer, og det har passet Spelunivers-eksperten Giacobbo særdeles godt. Giacobbos fodbold odds har nemlig ramt rigtigt i ni af de sidste 11 tilfælde, så der har været en hel del spil at sætte flueben udfor. Samtidig har oddsene bestemt ikke været fedtede, for der er ramt både odds 2,70 og 2,45, men den største gevinst kom dog i kampen Hammarby TFF – Umeå FC, hvor Giacobbo ramte plet med odds 6,75.

Giacobbos fodbold odds har været en solid investering

Giacobbo har i sin tid på SpilXpertens søsterside, som hedder Spelunivers, postet 1360 spilforslag primært på svensk sport. Har man fulgt ham siden den første dag, så har det været en rigtig solid og stabil investering, da Giacobbo fremviser et flot plus. Således ligger tilbagebetalingen på flotte 108,52 % efter så mange spil, og det må siges at være rigtig pænt. Derfor er det måske også værd at overveje, om du skal modtage Giacobbos spilforslag, der kun udsendes via SMS.

Du kan abonnere på Giacobbos spilforslag direkte via SMS, hvis du opretter en gratis brugerprofil på Spelunivers – denne kan du oprette via linket nedenfor. Når du er oprettet og logget ind på Spelunivers.com, vælger du “Köp points” i menuen, hvorefter du følger instrukserne ude til højre med køb af point. Herefter kan du scrolle længere nedad den side, hvor du netop har købt point, og vælge at abonnere på Giacobbo ved at sætte flueben udfor ekspertens navn og trykke gem.

Få gratis brugerprofil på Spelunivers: Besøg Spelunivers

Skriv et svar