18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Giacobbo rammer 8/10 odds fiduser til gode odds

Odds fiduser på fodbold www.spilxperten.comMens Superligaen og de danske divisioner så småt nærmer sig deres afslutning i sæsonen 2010/2011, ruller fodbolden i Sverige af sted for fulde omdrejninger. Her holdes der nemlig ikke en lang sommerpause, og derfor bør du overveje at holde øje med SpilXpertens søsterside – Spelunivers – da der er masser af svenske odds fiduser at komme efter der.

Giacobbos odds fiduser er brandvarme

En af dem, som leverer nogle af de allerbedste svenske odds fiduser er Giacobbo, som du finder på Spelunivers. Giacobbo holder øje med svensk fodbold og ishockey, men eftersom at kalenderen viser maj er det primært spilforslag på fodbold, som du finder hos Giacobbo i øjeblikket. Det gør den svenske ekspert dog også fortrinligt, for det er virkelig blevet til nogle gode odds fiduser på det seneste.

Den svenske fodboldekspert har nemlig ramt otte af de seneste ti spilforslag, og det altså med et snitodds på over 2,35. Topscoreren blev odds 3,20 på en sejr til Mariehem hjemme over Skellefteå, mens det i den lavere ende blev til en glimrende gevinst på odds 1,75 takket være en Landskrona-sejr over Lund i den svenske pokalturnering.

Med de flotte resultater på det seneste nærmer Giacobbos odds fiduser sig så småt et overskud på 100 units for i år, mens ‘all time record’ er et overskud på 456,16 units for 1321 spilforslag.

Se mere Giacobbo statistik her: Giacobbos odds fiduser og spilforslag

Du kan modtage Giacobbos odds fiduser direkte på mobilen, hvis du har en gratis bruger på Spelunivers og efterfølgende indsætter point på din konto med enten kreditkort eller Moneybookers.

Opret en gratis brugerprofil på Spelunivers: Bliv medlem nu

Skriv et svar