18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Getafe – Atletico Madrid: Odds og optakt den 13. marts 2021

 Getafe - Atletico Madrid Endnu en weekend, endnu et lokalopgør i Madrid. Denne gang et mindre prestigefyldt et af slagsen, når Getafe tager imod Atletico Madrid. Der er vigtige point på spil til hver deres ende af rækken! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Getafe – Atletico Madrid. Der er kampstart lørdag d. 13. marts 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

SpilXpoden

Odds på Getafe – Atletico Madrid

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Atletico Madrid som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Getafe – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José María Sánchez Martínez
Stadion:: Coliseum Alfonso Pérez, Madrid
Vejret: 13°, svag vind

Optakt til Getafe – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Den er ikke heeeeelt god for Getafe i denne sæson, vi plejer at finde dem en del placeringer længere fremme i rækken end tilfældet er nu. De indtager 15.pladsen i La Liga med 5 point ned til Eibar under stregen, ikke en margin der er helt stor nok til at kunne vide sig sikker på en sæson mere i La Liga. Hjemmeholdet er faktisk i decideret elendig form for tiden, det blev godt nok lige pludselig til en 3-0 sejr over Valencia i forrige weekend, men udover den kamp har de sidste syv runder budt på 5 nederlag og en enkelt uafgjort. I sidste weekend kunne de ellers have slået et lille hul til holdene under dem, da Valladolid bød op til dans, men Getafe skuffede fælt, og måtte se sig slået med 2-1. De skal til at vågne op i hovedstaden, hvis ikke det skal ende med at blive en ekstremt hård sidste del af sæsonen. Til dette opgør er ondt blevet til værre, da topscorer Mata ikke er med.

De ramte lige et lille formdyk hos Atletico i starten af februar, her blev det til pointtab til Celta Vigo, plus to pointtab til Levante, og man var begyndt at tænke at Simeone og co. måske havde fået lidt gummiben. Men de er tilbage på sporet, måske ikke helt prangende spillemæssigt, men resultaterne er blevet stabiliseret i de seneste tre runder. Det er blevet til sejre mod stærke hold som Villarreal og Bilbao, mens de med et point mod Real Madrid holdt dem bag sig. Det har været fuldkommen fremragende af Atletico gennem store dele af sæsonen, og de ligger fortsat helt i front af La Liga, om end forspringet er skrumpet ind til 6 point ned til Barcelona, og 8 til Real. De rød og-hvidstribede madrilenerne er det bedste udehold i La Liga i denne sæson, 9 sejre, 2 X’er og en enkelt nederlag i 12 kampe. Der venter Atletico en sindssygt vigtig udekamp i midtugen, når de skal til Chelsea og gøre comeback i Champions League.

Getafe:
Jaime Mata (Angreb, Fast) – Skadet

Atletico Madrid:
Jose Gimenez (Forsvar, Fast) – Skadet

Getafe forventet startopstilling: Soria; Suarez, Djene, Cabaco, Olivera; Nyom, Arambarri, Alena, Maksimovic, Kubo; Unal

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Trippier, Savic, Felipe, Hermoso; Llorente, Koke, Lemar; Felix, Suarez, Carrasco.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Længe leve traditionerne

Der er naboopgør i Madrid lørdag aften, og pilen for de to Madridklubber peget helt modsat! Atletico har taget et step op i denne sæson, og sat sig solidt på La Ligas 1.plads, mens Getafe er hoppet fra den øverste halvdel til den nederste i ligaen.

Det er utrolige vigtige point, som er på spil her. Med hjemmeholdets spinkle 5-points forspring ned til Eibar under stregen, ville 3 point virkelig lune. Men udover en uventet sejr imod Valencia, har formen i lang tid været horribel. De har vundet én ud af de seneste otte kampe, med hele seks nederlag i blandt. Hvis resultaterne fortsætter i den stil, kan de ikke undgå at blive en del af bundstriden, i endnu højere grad en de er nu.
Men der er dårligt nyt til hjemmeholdet, for hvis man kan tale om onde ånder i fodbold, så har vi et skoleeksempel her. De seneste 13 opgør imellem de to Madridklubber er alle, hver og en, endt med sejr til Atletico Madrid! Det bliver vildere endnu… Getafe er ikke kommet på måltavlen i et eneste af de 13 opgør. Getafe må være skrækslagne inden dette opgør, og med deres ringe form i ligaen pt. sammenholdt med deres helt forfærdelige statistik imod Atletico, kan vi ikke se andet end en udesejr her. Traditionen tro imellem de to hold, bliver Atletico sejren krydret med at den også skal vindes til nul, som det er sket i de seneste 13 indbyrdes møder.

SpilXperten.com anbefaler: Atletico Madrid vinder til nul til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Getafe – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

– Getafe er langt fra i sikkerhed endnu, de indtager 15.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 7-6-13 og en målscore på 21:32.

– Udeholdet ligger solidt i front af La Liga om end forspringet er skrumpet lidt. De har en statistik for sæsonen på 19-5-2 og en målscore på 50:17.

– Topscorerværdigheden i Getafe bliver delt af Angel og Mata, som har lavet 5 mål hver. Desværre får vi ikke sidstnævnte at se til dette opgør.

– Luis Suarez har måtte se sig overhalet af Messi i spidsen af La Ligas topscorerliste, og må lade sig tage til takke med at være den næstmest scorende spiller i sæsonen med hans 17 ligamål.

– Det bugner med Atletico sejre i den indbyrdes statistik! De har vundet de 13 seneste møder imod Getafe, og de har ikke indkasseret mål i et eneste af de opgør, stærkt!

Expected Goals: Getafe vs. Atletico Madrid- de seneste tre kampe

Getafe
Real Valladolid – Getafe (2-1) 0,85 – 1,16 xG
Getafe – Valencia (3-0) 1,27 – 0,15 xG
Real Betis – Getafe (1-0) 2,81 – 0,6 xG

Atletico Madrid
Atletico Madrid – Real Madrid (1-1) 1,36 – 2,36 xG
Villarreal – Atlético Madrid (0-2) 1,77 – 0,52 xG
Atlético Madrid – Chelsea (0-1) 0,74 – 0,5 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Getafe – Atletico Madrid d. 13. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Getafe - Atletico Madrid d. 13. marts 2021*

Skriv et svar