18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Galop: Kom til Gentlemen’s Day i Klampenborg

Klampenborg Galopbane - Gentlemen's Day


Vil du være med ved Gentlemen’s Championship Day d. 25. maj?

Årets største dag for de ældre heste er indtruffet: Lørdag d. 25. maj 2024 er der dømt Gentlemen’s Championship Day på Klampenborg Galopbane.

Glæd dig til et event ud over det sædvanlige. Foruden de spændende galopløb er der nemlig også kåring af ‘Best Dressed’ Gentleman, det uofficielle galopmesterskab i Champagnesabling, afterparty med DJ, ponyridning, hoppeborg, bordfodbold og meget mere på menuen – velbekomme.

Få dit flotteste outfit støvet af, og tag vennerne under armen, så du er klar til at nyde en forrygende forårsdag på galopbanen, med et glas rosé i hånden.

5 hurtige om galopløbet d. 25. maj

 • Hvornår
  Lørdag d. 25. maj fra kl. 12:45
 • Hvor
  Klampenborg Galopbane (Klampenborgvej 52, Klampenborg)
 • Galop
  7-9 løb
 • Kåring
  ‘Best Dressed’ Gentleman
 • Billetpris
  Voksenbillet: 110 kr.
  4-17 år: 60 kr.

En dag på galopbanen

Det er altid noget særligt at være til galop på banen i Klampenborg. Der er fart, drama og intensitet i hestesportens fornemste og hurtigste løbsklasse. 

På den smukt beliggende bane i udkanten af Dyrehaven i København har der været løbet om kap siden 1. juni 1910, hvor banen åbnede.

Det er gået op og ned siden, men i nyere tid er der for alvor kommet gang i sporten og livet på Klampenborg Galopbane igen.

Lørdag den 25. maj får det hele lige et nøk i den rigtige retning, for der er det Gentlemen’s Championship Day, hvor der er gjort ekstra meget ud af tingene.

Skrigende sokker, champagne og DJ

Det er ikke bare hestene og deres jockeyer, der skal være i topform på denne dag. 

For der er også en kåring af ‘Best Dressed’ gentleman, så hvis du ikke har haft dit vildeste, mest gakkede, stilfulde og elegante sæt på i lang tid, har du chancen her.  

Leg med farver, med tilbehør og endda med regler, hvis du tør udfordre i spillet om sokker eller ej. 

Der bliver også plads til det uofficielle galopmesterskab i champagnesabling, så har du fine evner med en sabel, er det også en lejlighed til at vise det frem. 

Der er også eksklusiv herrefrokost og afterparty med DJ i Owner’s og Trainer’s Lounge. Sikke en dag, der venter. Heste? Nå ja, der er jo også galopløb!

Lad nu de ældre komme til

Sædvanligvis byder almindelig høflighed, at man gør plads til de ældre, men det behøver vi ikke denne dag i Klampenborg. 

Det er årets største dag for de ældre heste, og der er blandt andet både Scandinavian Open Championship, Golden Mile og Dansk 2000 Guineas, så der er dansk og international konkurrence at kæmpe med og mod. 

Dig i dit mest moderigtige outfit, solen i topform og Skandinaviens bedste galopheste på plads betyder, at der er lagt op til en forrygende dag i Klampenborg. 

Og lad alle andre være med …

Selv om det er Gentlemen’s Day er kvinder velkomne på galopbanen – både denne dag og alle andre dage. 

Og det gælder altså også, selv om du hverken vil være med til champagnesabling eller deltage i kampen om at være dagens bedst klædte.

Alle er velkomne. Som de er. Uanset påklædning. Og uanset køn. 

Kom til Gentlemen's Championship Day på Klampenborg Galopbane

Spil på galop hos bet25

Har du endnu ikke prøvet at spille på galop og hestesport i det hele taget? Bare rolig, det er slet ikke så svært.

Blandt de mest populære spilformer for nye spillere er Vinder (hesten skal vinde løbet, før du får gevinst) og Plads (hesten skal ende i top3, før du får gevinst). Har du spillet på Plads, er det ligegyldigt for oddset, om din valgte hest bliver nr. 1, 2 eller 3.

Se også bet25s spilvarianter på heste.

Galopløb i Klampenborg

Bemærk: Når du spiller på galop, er der traditionelt flydende odds. Oddsets størrelse afhænger af, hvor mange penge, der er sat på hver enkelt hest i løbet, når alle har spillet. Derfor ændrer odds sig indtil løbets start.

Tjek også bet25 spilguide til heste, hvis du gerne vil være ekstra godt klædt på.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen bringes i samarbejde med bet25.

5 hurtige om galopløbet d. 25. maj

 • Hvornår
  Lørdag d. 25. maj fra kl. 12:45
 • Hvor
  Klampenborg Galopbane (Klampenborgvej 52, Klampenborg)
 • Galop
  7-9 løb
 • Kåring
  ‘Best Dressed’ Gentleman
 • Billetpris
  Voksenbillet: 110 kr.
  4-17 år: 60 kr.

Skriv første kommentar

Skriv et svar