18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Fulham – Manchester City: Odds og optakt d. 13. marts 2021

<b>Dommer:</b>Fulham – Manchester City” title=”<b>Dommer:</b>Fulham – Manchester City” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Selv om Fulham og Manchester City sandt at sige kommer fra hver sin ende af Premier League-tabellen som henholdsvis nummer 18 og nummer 1, går de begge ind til dette opgør med en succesoplevelse fra seneste kamp. Fulham besejrede Liverpool på udebane, mens Manchester City hentede en klar 5-2-sejr over Southampton. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fulham – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 13. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Fulham – Manchester City

Manchester City er helt overvældende favoritter til denne kamp ifølge bookmakerne.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Fulham – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion:: Craven Cottage, London
Vejret: 5° og let vind

Optakt til Fulham – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Fulham er godt nok stadig på nedrykningsplads, men at de er i bedring, kan man forvisse sig om ved at kigge på formbarometeret for de seneste 6 kampe i Premier League. Dér er de 7. bedst foran mandskaber som Everton, Arsenal og Liverpool. Som de spiller og høster point for tiden, hører Fulham ikke til i bunden af rækken. Men de kan jo ikke løbe fra en virkelig skidt første halvsæson. I de første 22 kampe vandt de 2 og spillede 9 uafgjort. Og tabte altså 11. I de seneste 6 kampe har de hentet 3 sejre og blot tabt 1 enkelt. De er nu fuldt ud på omgangshøjde med holdene foran dem i tabellen, for Fulham har 26 point på 18. pladsen, mens nummer 17 og 16, Brighton og Newcastle, har 26 og 27. Hopla, der er håb endnu for Fulham.

Sidste weekends 1-0-sejr på Anfield har helt sikkert givet mod på mere, og de vil under ingen omstændigheder lægge sig ned på hjemmebanen, selv om de på Craven Cottage er noteret for kun 1 enkelt sejr i de seneste 10 forsøg – og det var 1-0 over rækkens agterlanterne fra Sheffield United. Det er næppe noget, der får Manchester City til at ryste hverken på hånden eller andre ubehagelige steder.

Gæsternes træner, Pep Guardiola, må have været tilfreds med holdets reaktion på nederlaget i lokalderbyet mod Manchester United sidste søndag. Efter en stime så lang, så lang med lutter sejre måtte de affinde sig med et nederlag på 2-0, men bare 3 dage senere gik de i gang med at bygge en ny stime med overbevisende 5-2 over Southampton. De har returkamp i Champions League mod tyske Gladbach i den kommende uge, men efter 2-0-sejr i det første opgør, det spilles som det første også på Puskas Arena i Budapest, behøver Manchester City vist ikke spare for meget på kræfterne forud for dét opgør.

Og selv hvis de beslutter sig for at spare kræfter, er der simpelthen frit valg på alle hylder og ingen spillere på skadeslisten for Manchester City. Ret imponerende så langt inde i en meget belastende sæson med mange kampe og meget lidt hvile. Nu skal det da lige passe, at der kommer en flok tilbage efter landskampspausen med skader, de har pådraget sig i nationens tjeneste.

Fulham:
Marek Rodak (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Tom Cairney (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City:

Fulham forventet startopstilling: Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina; Decordova-Reid, Lemina; Cavaleiro, Loftus-Cheek, Lookman; Maja.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Stones, Ruben Dias, Zinchenko; De Bruyne, Fernandinho, Gündogan; Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Manchester City er tilbage i vindersporet

Der er højst scoret 2 gange i Fulhams seneste 8 ligakampe. I 5 af dem er der endda højst faldet 1 enkelt mål. Så de har formentlig recepten klar og vil forsøge at lukke ned for gæsterne og se, om de kan holde fast i det ene point, de har fra kampens begyndelse. Det er dog svært at se det lykkes for dem.

Manchester City scorer mere end 2 mål pr. kamp. De har 12 sejre på stribe på udebane i Premier League. Af dem har 10 været med mindst 2 overskydende mål. Og et kig på den indbyrdes statistik mellem de 2 hold fortæller, at Manchester City har vundet de seneste 10 gange, de har mødt hinanden – 2 af møderne har været cup-kampe og resten i ligaen – og for at finde seneste Fulham-sejr mod Manchester City skal vi tilbage til 12. april 2009.

Læg dertil, at Manchester City kommer med en skadesfri trup, som hvis nogen var bekymrede for, om de var ved at være mættede af de mange sejre i rap, fik fornyet motivation og sikkert også skærpet koncentrationen af nederlaget til Manchester United – man var jo ved at tro, de ville vinde resten af kampene i sæsonen – og så står der altså også en stribe spillere klar i kulissen – friske tilbage fra skader eller bare med lidt for meget tid på bænken – som meget gerne vil ind for at bevise deres kunnen over for træner Pep Guardiola. Måske vil det vise sig, at det enlige nederlag til lokalrivalerne er en slags ‘blessing in disguise’ for Manchester City. I hvert fald er anbefalingen, at de vinder dette opgør med mindst 2 overskydende scoringer.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) 2 til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Fulham – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

– Fulham er nummer 18 i tabellen med 26 point for 28 kampe.

– Statistikken for værterne hedder 5-11-12 og scoren 22:33. På hjemmebane er det 2-4-8 med målforskellen 8:18.

– Manchester City fører Premier League. Holdet har 68 point efter 29 kampe.

– Statistikken for Manchester City siger 21-5-3 med målforskel på 61:21. På udebane er de noteret for 9-3-1 og scoren 25:8.

– Værternes flittigste målskytte har indtil videre været Bobby Reid, som har nettet 5 gange indtil videre.

– Hos Manchester City fortsætter Ilkay Gündogan med at score mange mål, og han er nu oppe på 12 scoringer i sæsonen.

– Da de mødtes på Etihad i Manchester 5. december, vandt Manchester City 2-0.

– Deres seneste duel på Craven Cottage fandt sted 30. marts 2019, og også dengang endte det 2-0 til Manchester City.

Expected Goals: Fulham vs. Manchester City – de seneste tre kampe

Fulham
Liverpool – Fulham (0-1) 1,58 – 0,67 xG
Fulham – Tottenham (0-0) 1,16 – 1,46 xG
Crystal Palace – Fulham (0-0) 0,13 – 1,74 xG

Manchester City
Manchester City – Southampton (5-2) 3,15 – 2,03 xG
Manchester City – Manchester United (0-2) 1,90 – 1,96 xG
Manchester City – Wolves (4-1) 3,79 – 0,67 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Fulham – Manchester City den 13. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Fulham og Manchester City, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Fulham – Manchester City hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Fulham - Manchester City d. 13. marts 2021*

Skriv et svar