18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Fulham – Leeds: Odds og optakt den 19. marts 2021

<b>Dommer:</b> Fulham – Leeds” title=”<b>Dommer:</b> Fulham – Leeds” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Fulham skal skrabe point sammen uge efter uge, hvis det skal blive til overlevelse i Premier League. På fredag får de besøg af en anden oprykker, Leeds, som har tabt pusten lidt på det sidste. Ligger der mon tre vigtige point og venter for Fulham hjemme på Craven Cottage? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fulham – Leeds. Der er kampstart fredag d. 19. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Fulham – Leeds

Værterne fra Fulham er smalle favoritter til denne kamp ifølge bookmakerne.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Fulham – Leeds: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion:: Craven Cottage, London
Vejret: 5° og let vind

Optakt til Fulham – Leeds: Skader, karantæner og startopstillinger

Håbet spirer i Fulham, de indtager stadigvæk en af pladserne under nedrykningsstregen, men der er lys for enden af tunnelen. Det har set godt ud på det sidste, og oprykkerne har kun tabt to af de seneste otte kampe, til Tottenham og City. De har i skrivende stund kun to point op til Newcastle, som dog har en kamp i hånden. Defensivt har det set rigtig stærkt ud for hjemmeholdet, som med undtagelse af seneste kamp imod City, højst har indkasseret 1 mål i de syv foregående kampe. Det er i offensiven vi finder problemerne hos Fulham, de scorer ikke så fandens mange mål, og det resulterer i alt for mange uafgjorte kampe. Det er blot blevet til et scoret mål på de seneste fire kampe, og de skal have mere gang i målscoringen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om endnu en sæson i den bedste engelske række. De tog en sindssygt vigtig sejr ude mod Liverpool i forrige weekend, men der var ikke meget at stille op senest mod Premier Leagues førerhold fra Manchester City. Topscorer Bobby Reid forventes ikke at blive klar til dette vigtige opgør fredag aften.

Oprykkerne fra Leeds har høstet mange positive kommentarer i løbet af sæsonen, og med rette. Når det kører for Bielsas mandskab, så spiller de fantastisk, kompromisløst offensiv fodbold! Leeds er det syvende mest scorende hold i ligaen, og det bekræfter, at de har en yderst potent offensiv, som kan skabe problemer for de fleste hold. De indtager 12.pladsen i Premier League, og ligger med komfortabel afstand til nedrykningsstregen, en mere end godkendt præstation i deres første sæson i den bedste engelske række siden 2004. Om det er den komfortable afstand til bunden, eller om de bare er løbet tør for batterier vides ikke, men i hvert fald er det gået stødt ned af bakke på det sidste. Det er kun blevet til en sejr i de seneste seks runder for Bielsa og co. med fire nederlag til følge. Fire af de seks kampe er de gået målløse fra banen, højst ukarakteristisk for det normalt fremadstormende Leeds mandskab. Det blev dog til et flot point i weekenden, da de tog point fra Chelsea, som ellers har været flyvende på det sidste, og de er nødt til at finde nogle af de defensive dyder frem nu hvor offensiven ikke smadrer mål ind i vanlig stil. Til dette opgør er der yderligere problemer i offensiven, topscorer Patrick Bamford måtte forlade banen med en skade imod Chelsea, og forventes ikke at være klar til dette opgør.

Fulham:
Marek Rodak (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Tom Cairney (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Bobby Reid (Kant, Fast) – Skadet

Leeds:
Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet
Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
Pablo Hernandez (Midtbane, Reserve) – Skadet

Fulham forventet startopstilling: Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina; Anguissa, Lemina; Cavaleiro, Loftus-Cheek, Lookman; Maja.

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Alioski; Phillips, Dallas, Roberts; Raphinha, Moreno, Harrison.

Odds-forslag: Tid til 3 af de lange!

Det er en oprykker-duel vi har i vente fredag aften, og der er helt klar motivation til forskel imellem de to hold. Leeds ligger i et ingenmandsland i Premier League, hvor det virker usandsynligt, at de skulle blive indblandet i nedrykningsstriden, mens de europæiske pladser også virker til at være uden for rækkevidde. Hjemmeholdet fra Fulham har til gengæld dyrebare point på spil i dette opgør, de skal fortsætte de fine takter som de har vist på det sidste, der skal kontinuerligt point på kontoen hvis de skal indhente Newcastle over stregen.

Hvad kan vi så forvente af dette opgør? I hvert fald ikke noget lignende af hvad vi så i sæsonens første opgør imellem de to, som bød på en vanvittig 4-3 sejr til Leeds. Fulham har fået meget bedre styr på defensiven siden da, hvor Joachim Andersen styrer forsvaret med hård hånd. Leeds er dalet en del i niveau på det sidste, hvor de pludselig har mere end svært ved at komme på måltavlen, læg dertil at Bamford mangler til dette opgør, og at Leeds ikke længere har det store på spil i Premier League.

Der skal stå ild ud af øjnene på Fulham spillerne fredag aften, for de har her en fantastisk mulighed for at sætte 3 dyrebare point ind på kontoen. De to hold har duelleret en del i Championship i de seneste sæsoner, og her er det værd at bemærke, at Fulham har vundet de to seneste gange Leeds har gæstet Craven Cottage. Udeholdet er en svær størrelse at spå om, for hvis de offensive spillere lige pludselig begynder at finde niveau igen, så kan de skabe enorm ravage. Men de har ikke scoret i de seneste tre kampe, og nu med den absolutte skarpretter fraværende til dette opgør. Leeds har tabt de seneste tre udekampe, og vi tror på endnu et nederlag fredag aften. Hjemmeholdet må være pumpet op på motivationsbarometeret, og det kommer til at skinne igennem her.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Fulham – Leeds: Statistik, topscorer og H2H

– Håbet lever i Fulham, de indtager 18.pladsen i Premier League med to point op til Newcastle over stregen. De har en statistik for sæsonen på 5-11-13 og en målscore på 22:36.

– Oprykkerne fra Leeds finder vi på 12.pladsen i Premier League med en statistik på 11-3-14 og en målscore på 43:46.

– Værternes flittigste målskytte har indtil videre været Bobby Reid, som har nettet 5 gange indtil videre. Desværre for Fulham er han ikke klar til opgøret fredag.

– Hos Leeds har Patrick Bamford haft en flot sæson, han står noteret for 13 ligamål. Ham får vi desværre heller ikke at se på Craven Cottage, da han sidder ude med en skade.

– Der var målorgie tilbage i september, da de to hold ramlede sammen i sæsonens første indbyrdes opgør. Leeds trak sig sejrrigt ud af den omgang med en 4-3 sejr.

Expected Goals: Fulham vs. Leeds – de seneste tre kampe

Fulham
Fulham – Manchester City (0-3) 0,43 – 2,54 xG
Liverpool – Fulham (0-1) 1,58 – 0,67 xG
Fulham – Tottenham (0-0) 1,16 – 1,46 xG

Leeds
Leeds – Chelsea (0-0) 0,59 – 1,15 xG
West Ham – Leeds (2-0) 3 – 2,11 xG
Leeds – Aston Villa (0-1) 0,83 – 0,79 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Fulham – Leeds den 19. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Fulham og Leeds, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Fulham – Leeds hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Fulham - Leeds d. 19. marts 2021*

Skriv et svar