18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen jubler: Positiv lodtrækning for Rune

Holger Rune skal i aften i aktion mod Mariano Navone i Master 1000 turneringen Mutua Madrid Open, og her ser Frederik Løchte Nielsen frem mod turneringen, hvor han spår gode muligheder for Rune.

Alamy

Holger Rune skal rejse sig efter nedturen i München, hvor han fik ørene i maskinen mod Jan-Lennard Struff. Danskeren er klar, sygdommen er ude af kroppen – og nu gælder det Mutua Madrid Open, som er én af tre Master 1000 turneringer på grus. 

Men hvordan passer forholdene danskeren, og hvor står han? Det prøver Frederik Løchte Nielsen at gøre os lidt klogere på. 

Positivt at undgå Popyrin

“Nu er Munchen jo også lidt i altitude, og der har Holger jo historisk set klaret sig godt, men forskellen er selvfølgelig, at det er indendørs – i hvert fald halvt indendørs i Madrid, og så er temperaturen jo markant anderledes”, indleder Løchte Nielsen. 

Den tidligere Wimbledon er glad for, at første møde i Madrid ikke byder på Popyrin, fordi serverne kunne have voldt Rune problemer. 

 “Jeg tror, det passer ham meget godt, så jeg føler faktisk, at det burde ligge godt til Holger. Det, der selvfølgelig kan ske i Madrid, er, at man ryger ind i en serve-bomber, og han var jo i en drabelig kamp mod Bublik sidste år. Det er lidt sværere at få neutraliseret serven i Madrid, så hvis du rammer en god dag, kan man serve igennem sin modstander.”

“Derfor var jeg også glad for at se, at Popyrin tabte, fordi det godt kunne have været svært, hvis han ramte dagen. Men det er jo et problem for alle spillere, ikke kun Holger. For Holger tror jeg nu nok, at det skal gå godt.”

Alamy

God lodtrækning for Rune

Hvis seedningen holder, så møder Rune og Alcaraz hinanden i kvartfinalen, men mange kampe skal naturligvis spilles inden da. 

Løchte Nielsen kalder det dog en positiv lodtrækning for Rune, selvom han understreger, at alle spiller kan volde danskeren problemer.

“Alle spillere er jo gode, men de matchups, der er i den halvdel, er gode for Holger. Der er ikke nogen tvivl om, at lodtrækningen er positiv, når man tænker på, at det er en Master 1000 med så mange gode spillere.”

“Jeg tror egentlig, at Carlos Alcaraz vil være et fint matchup for Holger, men altså, nu skal han jo lige forbi de andre spillere, som også bliver svært. Griekspoor er jo heller ikke bange for at slå en god spiller, og derefter skal han også forbi enten Rublev eller Davidovic Fokina.”

Skulle det gå, som præsten prædiker, så står Alcaraz, som sagt, på den anden side af nettet ved en kvartfinale, og det er nødvendigvis ikke så skidt for Rune, lyder det.

“Skulle det komme så vidt, at han skal møde Carlos, så tror jeg, det står fint til ham. Carlos har en masse variation i sit spil, og nu sad jeg og så kampen live i Indian Wells mod Jannik Sinner, hvor man virkelig kunne se, hvordan variationen vendte kampen til hans fordel.”

“Jeg synes ikke, at Holger er lige så rigid, som mange andre spillere er, så jeg tror ikke, at det stresser ham at spille lidt hæl og tå tennis, som han er god til. Jeg tror faktisk, det er et godt matchup til ham, og det kunne man også se, da han mødte Carlos i Paris i 2022.”

Husk, at du altid kan følge med her på siden, hvis du vil vide, hvor du kan se Holger Runes næste kamp.

Skriv første kommentar

Skriv et svar