18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen advarer Rune: Cobolli er ingen walkover

Holger Rune spillede sig videre til anden runde efter en solid indsats mod Dan Evans, men nu står den på hård italiensk modgang, når Flavio Cobolli står på den anden side af nettet. Frederik Løchte Nielsen gør os lidt klogere på italieneren her. 

Flavio Cobolli har haft sit helt store gennembrud i 2024, og nu står han overfor sin gode ven Holger Rune ved French Open. 

Og selvom italineren er relativt uerfaren på Grand Slam niveau, så bliver det bestemt ingen walkover, hvis man spørger Frederik Løchte Nielsen.

“Inden en turnering går i gang, så er jeg ofte med på en af mine venners podcast, der hedder Control the Controllables, og de unge italienere var mine dark horses, og her var Cobolli en af dem”, indleder Løchte Nielsen.
Alamy

Farlig spiller

Cobolli er måske et ubeskrevet blad for mange, og før 2024 blev skudt i gang, havde han aldrig før stået i hovedrunden ved en Grand Slam, men Løchte Nielsen advarer Rune inden opgøret.

“Cobolli er en farlig spiller, og han havde en matchbold mod Casper Ruud i Geneve sidste uge. Han er god all-round, solid på grus, virkelig god attitude og han tror på sig selv. Det bliver bestemt ikke en walkover på nogen måde. Holger skal være på toppen.”

“Holger mødte Luca Nardi i Rom, som er nogenlunde på samme niveau, og det var altså en top kamp, hvor Holger spillede virkelig godt.”

Italiensk tennis-momentum

Jannik Sinner har taget alle overskrifter i 2024, fordi den atypiske italiener fra Sydtyrol har været verdens suverænt bedste spiller. Støvlelandets største stjerne er dog langt fra den eneste, der kan bruge en ketsjer, og Løchte Nielsen fortæller om et stort momentum i Italien.

“Italiensk tennis har jo en fantastisk generation, fordi de virkelig har investeret i turneringerne og setups. De har mange italienere i anden runde, og de har ni italienere i top 100. Derudover er der Berrettini og andre dygtige spillere, de har vundet en Grand Slam både på single og double-siden i år, og så vandt de også Davis Cup.

“De har sindssygt meget momentum, og man må ikke undervurdere dem. Det virker også som om, at de virkelig skubber hinanden frem, og de gør hinanden bedre. Det virker som om, at de har en mere kold og kynisk tilgang til tingene, som ellers ikke har kendetegnet italienere tidligere, hvor det mere har handlet om højt flair og temperament.”
Alamy

Holger Runes kamp er som udgangspunkt programsat til kl 14 i dag, men da han ikke har fået tildelt en af de to overdækkede baner, er det op til vejrguderne, hvornår kampen skal fløjtes i gang. 

Til gengæld ligger det fast, hvor du kan se danskerens kamp, og det kan du som altid tjekke hos SpilXperten. 

Skriv første kommentar

Skriv et svar