18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Følg VM i fodbold på SpilXperten

Odds VM 2010 www.spilxperten.comVerdensmesterskaberne i fodbold nærmer sig med hastige skridt. Lige om hjørnet venter en måned med 64 VM-kampe, som skydes i gang d. 11. juni klokken 16:00 med opgøret mellem Sydafrika og Mexico. Om bare 16 dage skydes festlighederne i gang i Johannesburg, og så gælder det ellers bare om at læne sig tilbage og nyde de mange store fodboldoplevelser, som slutrunden forhåbentlig vil byde på.

På SpilXperten.com markerer vi naturligvis også VM-slutrunden, så du som fodboldinteresseret og gambler kan blive klædt godt på både før og under afviklingen af verdensmesterskaberne, som i år afvikles i Sydafrika.

Fra d. 26. maj og frem til slutrundens start præsenterer vi nemlig to af VM-holdene hver dag. Dette sker i optakter, hvor holdene gennemgås med henblik på tidligere præstationer, truppen m.m. Dermed bliver det muligt at få et overblik over alle hold, inden turneringen sparkes i gang. Vi starter i gruppe A med Sydafrika, inden vi lukker og slukker for holdoptakterne dagen før VM med Chile i gruppe H. To nye optakter kan findes på forsiden hver dag, mens alle holdoptakter kan ses under menupunktet “Optakter”.

Vi går dog ikke på ferie, når VM skydes i gang. Vi holder derimod et vågent øje med turneringens 64 kampe, hvorfor du som læser kan se frem til optakter til samtlige kampe i løbet af VM-slutrunden. Derfor er der altså god grund til at tune ind på SpilXperten.com hver dag under VM, hvor vi vil holde læserne opdaterede på samtlige kampe inden kick off.

Her på siden glæder vi os i hvert fald til en sommer med masser af fodbold, hvilket du som læser forhåbentlig også gør. Indtil d. 11. juni er der dog ikke andet for end at væbne sig med tålmodighed og sætte sig grundigt ind i holdene, så bookmakerne forhåbentlig kan fanges på det forkerte ben før og under slutrunden.

Skriv et svar