18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Flot weekend for Den Sorte Boks

$$$Januar var ikke ligefrem den stærkeste måned på SpilXpertens spilservice pr. mobil, Den Sorte Boks, men det er der blevet rodet bod på i februar, som har været langt mere fremgangsrig. Således er minusset fra januar blev vasket ud og erstattet af et plus på 16,40 units for hele året, hvilket februar måned indtil videre har sørget for.

I weekenden var der også masser af aktivitet hos Den Sorte Boks, som postede fem spil. To spil blev postet til opgøret mellem Team Esbjerg og FCM Håndbold, hvor vestjyderne ikke skuffede forventningerne, da de vandt over de midtjyske ulve med 27-25. Dermed gik spillet lige på til odds 3,65 og handicapspillet til 1,95 hjem.

Søndag var der både ishockey og Premier League-fodbold på plakaten, da Frederikshavn først bankede Rungsted med 7-0, hvilket dækkede handicappet på -1,5 mere end rigeligt. Aston Villa dækkede herefter også handicappet på -1,5 i Premier League, da Burnley blev slået med 5-2 i en målfest. Sidst men ikke mindst vandt Tottenham også på udebane over Wigan med sikre 3-0. Alle tre spil gav odds 2 og derover!

Dermed blev det en rigtig indbringende weekend for Den Sorte Boks, som naturligvis arbejder benhårdt på at fortsætte de fine takter.

Den Sorte Boks styres af en håndfuld professionelle gamblere, som poster deres spil her. De sendes kun ud via sms, hvorfor du skal tilmelde dig servicen under ’Min profil’. Har du ikke allerede en bruger kan du oprette den HER.

Du kan læse mere om Den Sorte Boks og resultaterne HER.

Skriv et svar