18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Flot weekend af mester1000

Odds $$$ www.spilxperten.comWeekenden er forbi og hverdagen har meldt sig igen, men fulgte man mester1000s spilforslag i weekenden, er der god grund til at møde den nye uge med et smil på læben. Eksperten ramte nemlig fem ud af syv spilforslag i weekenden – alle over odds 2,00!

Mester1000 har i flere år været en fast bestanddel af SpilXpertens ekspertpanel. Dette har været med et ganske pænt plus til følge, og tilbagebetalingen på 105,71 procent har da også tjent et par håndører ind eksperten selv og folk, som har fulgt analyserne.

I weekenden viste mester1000, der blandt andet holder et vågent øje med østrigsk fodbold, så for alvor tænder, da han ramte fem ud af syv spilforslag. Her var alle odds over 2,00, og specielt Salzburgs udebanesejr til odds 2,66 over Wacker Tirol for fire units gav en flot gevinst.

I øjeblikket følger mester1000 formentlig også den bedste østrigske række med endnu større interesse, da eksperten for en måned siden placerede et spil på Sturm Graz som østrigsk mester. Sturm Graz fører i øjeblikket rækken, og det endda med en kamp i baghånden.

Du kan abonnere på mester1000s spilforslag via ‘min profil’, hvor du indsætter point og tilmelder dig de sms-adviseringer, du må have lyst til.

Bliv gratis medlem af SpilXperten: Opret ny SpilXperten-bruger

Skriv et svar