18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Flere NFL odds og tips på SpilXperten

Odds NFL www.spilxperten.comSpilXperten.com kan i fremtiden byde på flere spilforslag og tips til NFL, da Bosse30, der har deltaget aktivt med debatter i forum, er det nyeste skud på stammen af boblere her på siden.

Flere NFL tips og odds

Hver fredag har du muligheden for at læse analyser af udvalgte NFL-kampe her på SpilXperten.com, når Jørgen Bach – der er researcher på TV2 Sport – giver sine bud på søndagens og mandagens mest interessante tips til NFL. Sådan vil det også være fremover, men i fremtiden kan du nu finde endnu flere NFL odds og tips her på SpilXperten.com.

En ny bobler er nemlig kommet til siden. Det drejer sig om “Bosse30”, som flere formentlig allerede kender fra vores forum. Her har “Bosse30” nemlig flere gange delt sine NFL tips og odds til søndagens og mandagens NFL-kampe, som vises på både TV 2 Sport og 3+.

“Bosse30” har allerede afgivet sit første NFL tip i boblerpanelet, og det er er altså her, du i fremtiden kan finde flere spilforslag til sportsgrenen, der i den grad er vokset i popularitet i de seneste år.

Vil du også modtage Bosse30s NFL tips, kan du nu abonnere på spilforslagene direkte på din mobiltelefon. Det kræver blot, at du har point på din SpilXperten.com-konto, hvilket du indsætter med kreditkort eller Moneybookers under ‘Min profil’.

Opret en gratis brugerprofil: Ny bruger

Skriv et svar