18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Finder du dine golf odds og tips på SpilXperten.com?

Golf odds og tips på www.spilxperten.comDet nye år har budt på “comeback” til to af SpilXpertens faste eksperter, som har kridtet skoene og indtaget ekspertpanelet igen. Således er Fredarn og Ernie begge efter et stille andet halvår i 2010 klar til at gøre SpilXpertens brugere klogere på specielt golf i 2011.

Begge eksperter er velkendte ansigter i ekspertpanelet, hvor de begge har været med i længere tid. Samtidig har eksperterne også det fællestræk, at de har en forkærlighed for golf. De fik begge tid til at puste ud og lade batterierne op i efteråret 2010, men nu er begge golfeksperter altså på banen igen.

Masser af golf odds og tips på SpilXperten

Dette har indtil videre resulteret i fem golfspil fra Ernie efter sæsonstarten, hvor han indtil da varmede op med spilforslag under herrernes håndbold VM. Fredarn har vist sig lidt mere aktiv og postet ni spilforslag til golf indtil videre. Dermed er den norske golfekspert tilbage i samme omdrejninger, som har gjort ham til den suverænt mest aktive ekspert her på SpilXperten.com med 1442 afviklede spilforslag.

På trods af Fredarns utrolig høje antal spilforslag har han formået at skabe et plus, som indtil videre er lige omkring 103 procent i tilbagebetaling. Ernie har postet en hel del færre spil, men samtidig har han skruet tilbagebetalingsprocenten helt op på 113 efter 235 spilforslag.

Du kan abonnere på begge eksperters golf odds og tips ved at have en brugerprofil her på SpilXperten. Denne skal du have indsat point på, hvilket du gør ved at logge ind, klikke ind under ‘Min profil’ og følge guiden nede ad siden til højre. Har du ikke allerede en SpilXperten-konto, kan du oprette en gratis her: Bliv medlem af SpilXperten.com i dag

Skriv et svar