18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Fif til tirsdags-hockeyen

SpilXpertens ishockey-ekspert, Mike Grey, skal ud i et drabeligt lokalopgør tirsdag aften med hans hold Frederikshavn, når de drager til Aalborg.

Mike er én af ligaens profiler og er samtidig stamspiller på landsholdet. Han har spillet 600 ligakampe og 159 A-landskampe for Danmark.

Her er hans kommentarer til tirsdagens kampe:

AaB – Frederikshavn
AaB har kun tabt én kamp i denne sæson, premieren imod Herning. De har så til gengæld spillet en del uafgjorte kampe, hvor de så har vundet i overtid eller på straffe. Det er nummer 2 imod nummer 4 i tabellen, så man kan med rette kalde det for en topkamp, selvom ligaen er så vanvittig tæt i år. Det bliver endnu et tæt lokalopgør, hvor I selv må tippe på en vinder…

Esbjerg – Odense
Kampen mellem de to skadesplagede mandskaber. Odense fik lidt “hjælp” med den udsatte kamp imod Nordsjælland, så de har en del energi, som nok skal blive brugt, for Esbjerg har tabt de sidste 5 kampe og vil gøre ALT for at komme på rette vej igen. Esbjerg har sagt “farvel” til deres canadiske back Chris Allen, da samarbejdet mellem parterne ikke var tilfredsstillende. Tror på en meget lige kamp med en sejr til Esbjerg. Der bliver scoret over 5,5 mål i kampen.

Rødovre – Herlev
Endnu et lokalopgør, hvor Rødovre er favorit. Hvis ikke Rødovre tager opgaven seriøst, bliver det en svær opgave, for Herlev giver ikke bare op. De arbejder hårdt hver kamp og tænker ikke så meget på hvem de møder, for hver gang de spiller er de undertippet. Rødovre´s bredde bliver dog afgørende i denne kamp, som de vinder sikkert. Der bliver scoret over 5,5 mål i kampen.

Hvidovre – Sønderjyske
Denne kamp vil Sønderjyske meget gerne revancere i. De tabte premieren mod netop Hvidovre. Men ud af de sidste 5 kampe har Sønderjyske vundet de 4 og ligger pt nummer 3. Begge mandskaber spiller meget klogt uden de store chancer, så kampen bliver målfattig. Tror dog Sønderjyske vinder i ordinær tid (måske 3-1). Jeg tipper derfor udesejr til Sønderjyske og under 5,5 mål.

Hockeyhilsner fra Mike

Følgende spil foreslås på baggrund af Grey´s analyser:

Den oplagte: Over 5,5 i Rødovre-Herlev – odds 1,68 Centrebet (1,67 Ladbrokes)

Den dristige: Sønderjyske-sejr – odds 2,40 Interwetten (2,20 Bwin)

Den vovede: X i AaB-Frederikshavn – odds 4,65 Bwin/Bet24

Skriv et svar