18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – Vejle: Odds og optakt den 21. marts 2021

 FC Midtjylland - Vejle Mestrene fra Herning tager søndag imod Vejle, som i sidste weekend sagde endegyldigt farvel til drømmen om at ende i Superligaens top-6, nu står den på overlevelseskamp i resten af sæsonen, og der bliver kamp for pointene her, for FC Midtjylland skal have 3 point for at følge med Brøndby i toppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Vejle med kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 17:00. Kampen vises på TV3 Max, og kan streames på Viaplay.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på FC Midtjylland – Vejle

Oddsene på kampen indikerer, at FC Midtjylland er favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

FC Midtjylland – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion:: MCH Arena, Herning
Vejret: 8°, frisk vind

Optakt til FC Midtjylland – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

OKAY! Brøndby har åbenbart ikke tænkt sig, at fjerne foden fra gaspedalen, de fortsætter ufortrødent, og ligger nu fire point foran Midtjylland. De forsvarende mestre skal altså op i gear, hvis de skal med inden det er for sent. Topbraget mod FCK i sidste weekend blev til det tredje pointtab i træk for FC Midtjylland, og samtidig den tredje Superligakamp i træk uden at komme på måltavlen. Selvom de kom sig hurtigt oven på forskrækkelsen imod Sønderjyske i genstartspremieren, med fire sejre i streg, så har det ikke været gnidningsfrit for de jyske ulve. Målt på xG har de tabt alle Superligakampe på nær en efter genstarten, forsvaret giver mere væk end vi er vant til at se, og offensiven virker ualmindeligt uinspireret. Der skal andre boller på supper, hvis de vil hente endnu et mesterskab til Herning. De har unægtelig en af de stærkeste trupper i rækken, hvis ikke den stærkeste… Så det er nok bare et spørgsmål om tid inden de finder tilbage til vanligt niveau, men for deres egen skyld, skal den proces gå rimelig tjept! De er uden hele tre højrebacks til dette opgør, mens Onyeka må sidde ude med karantæne.

Vejles håb om top-6 slukkede i sidste weekend med et 2-0 nederlag til AaB, så nu står den på nedrykningsspil i resten af sæsonen. Vi finder Vejle på 10.pladsen med et forspring på syv point ned til Lyngby, men med nordsjællændernes pointhøst efter vinterpausen, kan Vejle ikke føle sig helt sikre på overlevelse endnu. De har ellers haft en fornuftig sæson, og det siger også lidt, at de har været i spil til at slutte i top-6 indtil sidste runde. Pointhøsten har egentlig været fin efter genstarten på Superligaen med kun tre nederlag i de otte runder der er spillet. Der skal helst point på kontoen søndag, for Lyngby har en overkommelig modstander i Horsens, så Vejles forspring kan skrumpe til fire point, og så begynder de måske at ryste lidt i bukserne alligevel. Jacob Schoop er forventet at være tilbage i startopstilling til denne kamp efter hans skadespause, mens Sousa er tilbage fra karantæne.

FC Midtjylland:
Joel Andersson (Back, Fast) – Skadet
Dion Cools (Back, Fast) – Skadet
Junior Brumado (Angreb, Reserve) – Skadet
Frank Onyeka (Midtbane, Fast) – Skadet
Japhet Sery Larsen (Back, Reserve) – Skadet

Vejle:
Thomas Gundelund (Back, Reserve) – Skadet
Matthew Briggs (Forsvar, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling (4-2-3-1): Lössl; Ailton, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Cajuste, Evander; Isaksen, Dreyer, Sisto; Kaba.

Vejle forventet startopstilling (3-5-2): Brunst; Mølgaard, Ojala, Kolinger, Davidsen; Schoop, Ramadani, Ezatolahi; Engel, Faghir, Sousa.

Odds-forslag: Det stinker af få mål i Herning

Der er som altid point på spil, men for begge hold er også uhyre vigtige point! Hjemmeholdet skal bruge point for at følge med Brøndby i toppen, mens udeholdet skal bruge point til at holde Lyngby på afstand i den anden ende af tabellen.
De forsvarende mestre kæmper gevaldigt med at finde den offensive inspiration for tiden, og der er ikke meget der tyder på, at det skulle blive let at lirke Vejles forsvar op på søndag. Udeholdet har holdt rent bur i halvdelen af deres kampe efter genstarten, og det virker som om, at de har fået et stablet et nogenlunde solidt fundament på benene bagtil. Vejle har ligesom hjemmeholdet heller ikke væltet sig i mål på det sidste, og hvis vi kigger på xG, så kreerer de nærmest ingen oplagte scoringsmuligheder.

Begge hold har været decideret ’under-hold’ efter vinterpausen. I Midtjyllans 8 kampe er 6 af dem gået under 2.5 mål, præcis det samme gør sig gældende for Vejle, som ligeledes er gået under linjen i 6 af deres 8 kampe. Det første indbyrdes opgør i sæsonen endte med 2-0 til midtjyderne, og den kamp gik således også under linjen. På søndag tror vi på endnu en målfattig affære imellem to hold, som kæmper med at finde den offensive pondus.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2.5 mål til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens tips til 21. runde i Superligaen

FC Midtjylland – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

– Det blev til en 0-0’er i weekenden mod FCK, midtjyderne er dermed stadig nærmeste forfølger til Brøndby på Superligaens 1.plads. FC Midtjylland har en statistik for sæsonen på 12-4-5 og en målscore på 30:20.

– Håbet om top-6 smulrede med nederlag til AaB i weekenden, Vejle indtager nu 10.pladsen i Superligaen med en statistik på 6-6-9 og en målscore på 25:32.

– FC Midtjyllands topscorer er Sory Kaba, som har været på pletten 6 gange for ulvene.

– Topscorer Sousa er tilbage fra karantæne, og det er godt nyt for Vejle for han står noteret for 6 sæsontræffere.

– Midtjyderne har vundet de tre seneste møder med Vejle, senest i december hvor det blev til en 2-0 sejr på mål af forsvarsprofilerne Scholz og Sviatchenko.

Expected Goals: FC Midtjylland – Vejle – De seneste tre kampe

FC Midtjylland:
FCK – FC Midtjylland (0-0) 1,32 – 0,53 xG
FC Midtjylland – OB (3-0) 2,44 – 0,98 xG
FC Midtjylland – AGF (0-1) 0,12 – 0,94 xG

Vejle:
Vejle – AaB (0-2) 0,71 – 0,69 xG
Randers – Vejle (3-1) 2,14 – 0,44 xG
Vejle – OB (2-0) 1,01 – 0,64 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream FC Midtjylland vs. Vejle d. 21. marts 2021

Vil du livestreame Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Vejle, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream FC Midtjylland – Vejle hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på FC Midtjylland - Vejle d. 21. marts 2021*

Skriv et svar